Acu operācija estētikai un labsajūtai

Acu operācija estētikai un labsajūtai

22. Feb 2019, 11:58 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Par to – kad, kāpēc un vai veikt acu plakstiņu plastisko operāciju – 2.martā “Sieviešu festivāls Tavai izaugsmei un Tavam jaunajam ES” stāstīs “Latvijas Amerikas acu centra” ārste – rezidente oftalmoloģijā Elīna Siliņa.

Ārste sniegs ieskatu par katrai sievietei svarīgu tēmu - acu plakstiņu estētisko un labsajūtas vērtējumu. Pasākuma laikā 2.martā plkst.13:30 būs iespēja noklausīties ārstes Elīnas Siliņas ieteikumus gadījumiem:

- kad doma par acu plakstiņu plastisko korekciju nav tikai estētisku apsvērumu vadīta, bet tā ir ieteicama vai pat nepieciešama arī medicīnisku iemeslu dēļ, kad noslīdējušo plakstiņu āda gulstas pāri plakstiņiem un jau nosedz redzes lauku;

- kāpēc acu plakstiņu plastiskai operācijai labāk izvēlēties acu plastisko ķirurgu;

- kad labāk veikt acu plakstiņu operāciju;

- kāda ir sagatavošanās pirms operācijas;

- kādi ieteikumi ir jāņem vērā pēcoperācijas periodā, cik ilgs ir pēcoperācijas periods;

kā arī iedrošinās apmeklētājus uzdot sev aktuālos jautājumus par redzi, acu un plakstiņu veselību Latvijas Amerikas acu centra stendā visas pasākuma dienas garumā.

Latvijas Amerikas acu centra stendā apmeklētājiem būs iespēja veikt arī bezmaksas pamatizmeklējumus plakstiņu izvērtēšanai, acu iekšējā spiediena un acu optiskā stipruma mērījumus. Uz tikšanos!