Ķermeņa masāža
22.04 12:00-13:00
Brīvo vietu skaits: 1
Šoruden ir bagātīga raža ar āboliem, tāpēc bez omes garšīgās ābolu zaptes, izdomāju pirmo reizi uztaisīt ābolu uzpūteni.
Izrādas ātri pagatavojams un nevajaga kaudzi produktu.
Nepieciešams: vismaz puskilograms ābolu
4 ēdamkarotes cukura
4 ēdamkarotes mannas
puslitrs ūdens.
Ābolus nomizojam un sagriežam gabaliņos.
Katliņā ielejam ūdeni, pievienojam ābolus un vāram tos kamēr tie paliek mīksti.
Līdz ko āboli paliek mīkstāki, pievienojam cukuru un mannu, vāram kamēr uzbriest manna. Ļaujam visam atdzist un tad ar mikseri vai roku kuļam, kamēr masa paliek gaišāka un gaisīgāka.
Garšīgs saldais gatavs, pasniedzam ar aukstu pienu.
Bērnības garša un prieks!