8.novembra TV raidījuma lielajā intervijā - Una Ulme

06. Nov 2020, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Nedēļas steidzas vēja spārniem un jau klāt Māmiņu Kluba jaunākais TV raidījums. Neiztrūkstošs svētdienas rituāls, lai nesteidzīgi iesāktu  dienu un vienlaikus uzzinātu ko jaunu un noderīgu. Izņēmums nebūs arī šī svētdiena, tāpēc tiekamies jau 8.novembrī plkst. 9.20 STV!

Lielajā intervijā tiksimies ar dzīvesstila dāmu Unu Ulmi, lai runātu par dzīvi, iespējām un sievietes pašapziņu, neaizmirstot pieskarties arī mammu būšanai, neskatoties uz to, ka Unas dēls jau ir liels.

Superbēbītes Odetas māmiņa zina, ka sevis pašas veselība ir viena no svarīgākajām atslēgām, lai justos laimīga un tādi būtu arī bērni. Tāpēc šajā svētdienā Kristīne dosies pie proktologa, kurš sniegs skaidrojumu, kāpēc jaunajām māmiņām pēc dzemdībām vajadzētu apmeklēt šo speciālistu.

Kopā ar TV raidījuma vadītāju Rūtu izmēģināsim Māmiņu Kluba Vecāku skolas jaunumu - Gua Sha masāžu sejai. Kā atzīst pati Rūta, nekad iepriekš viņa atsevišķi nav apmeklējusi sejas masāžas procedūru, tāpēc šis būs pavisam īpašs notikums un īpašas sajūtas.

Vīrusi ir visapkārt, tāpēc par veselību jādomā jau laikus. Raidījumā konsultēsimies ar ģimenes ārsti, kura pastāstīs, kāpēc ir tik svarīgi mitrināt deguna gļotādu.

Svētdienām piestāv neliela panašķošanās, tāpēc kopā ar Rimi Bērniem garšu zinātāju Normundu Baranovski kopīgi pagatavosim svētku profitroļus. Skan sarežģīti? Pagatavošana gan tāda nav! Tāpēc noskaties recepti un izmēģini arī savās mājās.

Priekšlaikus dzimis bērniņš ir liels straukums, neziņa un daudzi jautājumi. Māmiņu Klubs šajā svētdienā viesosies pie ģimenes, kurā meitiņa dzimusi daudz ātrāk par ārstu noteikto laiku, kā arī tiksimies ar speciālistu, kurš stāstīs, kā veidot emocionālo kontaktu ar priekšlaikus dzimušu mazuli.

Kolikas ir tēma, kuru izdzirdot saraujas visi vecāki, jo neviens nevēlas ar tām saskarties. Tiesa, kamēr daļai bērniņu tās iet secen, ir citi mazuļi, kuriem kolikas rada milzu diskomfortu. Tāpēc raidījumā speciālistam jautāsim, kā to gadījumā palīdzēt.

Tiekamies 8.novembrī plkst. 9.20