7 treniņa uzdevumi Mājsaimnieču olimpiādei

7 treniņa uzdevumi Mājsaimnieču olimpiādei

27. Feb 2013, 14:01 Sieviešu Klubs Sieviešu Klubs

Lai Mājsaimnieču Olimpiādē 2.martā tev būtu vieglāk tikt galā ar organizatoru sagatavotajiem uzdevumiem, esam tev sagatavojušas treniņuzdevumus. Kas zina, varbūt noder patrenēties?

1. Vai proti pareizi uzklāt galdu? Nē, nē, nevajadzēs klāt galdu pēc etiķetes, bet, lai noskaidrotu titula "Glāžu pavēlniece" ieguvēju, iesakām patrenēties un atkārtot, kādus dzērienus lej kādās glāzēs, lai kopīgi varētu veikt glāžu trikus un saliktu glāzes pa pāriem.

2. Bīstamajām mājsaimniecēm ir arī bērni, vai ne? Nu vai vismaz daļai no viņām. Tāpēc, lai vēlreiz un vēlreiz parādītu, kādas supermammas esam un kāda ir sievietes ikdiena, vari patrentēties, nomainīt bērnam autiņbiksītes, apģērbt un ar otru roku mēģināt pagatavot ēst.Teiksi, ka tā ir Tava ikdiena, jo esi sieviete- orķestris? Lieliski! Tad droši šo treniņuzdevumu vari izlaist un doties pie nākamā!

3. Bīstamā mājsaimniece viennozīmīgi ir arī skaista un stilīga, jo tāds taču bija viens no dresscode nosacījumiem- augstpapēžu kurpes. Mājās atrodi košāko lūpukrāsu un uzkrāso rūpīgi jo rūpīgi savas lūpas. Neaizmirsti uzsmaidīt savam spoguļattēlam, jo mēs taču esam tik skaistas! Pačukstēsim, ka tieši rūpīgākā lūpu krāsas uzklājēja iegūs titulu Lūpukrāsas pavēlniece.

4. Dodamies tālāk. Neesi vēl nogurusi trenējoties:)? Mēs, mājsaimnieces, esam patiešām bīstamas, jo lietojam ikdienā tādas ierīces kā virtuves kombainus, blenderus, kafijas automātus un citu elektroniku. Tātad šodien pirms vakariņām, gatavojot maltīti, patrenējies virtuves kombaina salikšanā, kas Tev noderēs Mājsaimnieču olimpiādē šajā sestdienā. Neuztraucies, sastāvdaļas virtuves kombainam jānosauc nebūs, tikai jāsaliek.

5. Kad virtuves kombains ir salikts, lielā ēstgatavošana var sākties. Mājās sagatavo mīklas rulli un mīklu, lai patrenētos izrullēt lielāko mīklas diametru. Ātrums nav svarīgs, to atgādinām, svarīgāka ir precizitāte, centība un izveicība. Kad šo treniņuzdevumu esi veikusi, sāc sijāt! Paņem caurduri, palūdz, lai mīļotais vai bērns noslēpj  tajā kādu virtuves priekšmetu, ieber miltus caurdurī un izsijā tos. Kad priekšmets ir atklāts, nosauc to. Ja būsi gana ātra, kas zina, varbūt sauksim Tevi par ašo sijātāju.

6. Uhhh, klāt visai vīrišķīgs uzdevums. Ja Tava vīra vai bērna hobijs ir hokejs, mēģini sakārtot viņa hokeja somu tā, lai netrūktu neviena sastāvdaļa. Ja mājās šajā uzdevumā patrenēties nevari, droši vari sakārtot somu kādā citā sporta veidā, jo uzdevums savu būtību no tā nemaina, jo galu galā, tagad taču Tu tikai trenējies un mēs taču ikviena esam gana universālas, lai būtu pavēlnieces ne tikai virtuvē, bet arī ikdienā tik neirastos darbos.

7. Seskošanās- mājās izpildi aktivitātes ar seskiem, ja vēlies pacīnīties par titulu Seskīgākā mājsaimniece. Ko ietvers šis uzdevums? Tas lai paliek intrigā.

Uzdevumi būs gana jautri, izklaidējoši un interesanti būs ne tikai dalībniecēm, bet arī skatītājiem, tā kā padomā arī par līdzjutēju baru! 

Noteikti patrenējies arī smagumu nešanā, jo kas zina, iespējams, Tev mājās būs jānes Philips kafijas automāts

20130225131118-42818.jpg

Kafijas automāts Philips Saeco Intelia HP8753 ar 1900W jaudu, 1,5 litru ūdens tvertnes tilpumi, šajā ierīcē vienlaicīgi pagatavojamas 2 kafijas tasītes un,protams, kapučino,lai katrs rīts sāktos kā svētki- tieši šī ir lielā balva, par kuru cīnīsimies jau 2.martā!

20130214133555-19626.jpg


Lai tev veicas gatavojoties un mīļi gaidīsim gan tevi, gan tavas draudzenes Mājsaimnieču olimpiādē 2013 jau sestdien, 2.martā, plkst.12.00 t/c Spice Home!

PIESAKIES MĀJSAIMNIEČU OLIMPIĀDEI ŠEIT!


Kā tu gatavojies Mājsaimnieču olimpiādei? 

es brīvdienās ar putekļu sūcēju vienā rokā, ar Denīzi otrā,jo šai pēkšņi bail palicis no šitādiem trokšņiem😀 Unneko. Māja tīra, bērns mierīgs.

Nu tas viss ir salikt kopā, jo atzīsti- reizēm taču jūties kā māte- astoņkājis 😀?! Es varu pateikt,ka esmu gan ēst taisījus ar bērnu uz rokām, gan māju kopā tīrījusi.. 😀

anuxe anuxe 27. Feb 2013, 12:24

Es arī likšu kombaini pirmo reizi, man mājās ir blenderis un sulu spiede un man ar tiem pilnibā pietiek. Redzēs kā ies. Un mīklu es ar nekad neesmu rullējusi apļa formā, vnk tāpat izrullēju un kāda forma ir tādā cepu, piem., picu. Bet nu galvenais ie piedalīties, izmēģināt un pavadit labi laiku 😀

Supersausins Supersausins 27. Feb 2013, 12:21

Uzdevumi ari pasniegti arintrigu.. 😃
Kombainis man majas ir pc ceru ka ies tiri labi saliksana..😀😃

aab aab 27. Feb 2013, 12:01

😀

aab aab 27. Feb 2013, 12:00

es gan esmu laimīga, ka man mājās ir kombains. uzskatu to par labāko pirkumu priekš virtuves :0

mamma27 mamma27 27. Feb 2013, 11:52 veesma

😃nu re. It kā tik zināma lieta,bet daudziem nav. Ja godīgi,man šķiet pārāk nepraktiska,jo daudz detaļu, daudz jāmazgā un vietu ar aizņem😀

veesma veesma 27. Feb 2013, 11:49 mamma27

Neesat Jūs vienīgās ka nav virtuves kombaina, arī man tāda nav, tā ka arī es tādu likšu pirmo reizi.

Ambera_2012/ Jelgavas MK Ambera_2012/ Jelgavas MK 27. Feb 2013, 11:36

Man ar nav virtuves kombainis mājās😃 Būs pirmā reize , kad jaukšu ko tik svarīgu kā virtuves kombainis😀
Mamma27 - varbūt varēsim kopā ķerties pie jaukšanas un salikšanas😀

mamma27 mamma27 27. Feb 2013, 10:51

Nu virtuves kombainu likšu pirmo reiz. Man tāda mājās nav. 😀 Bet citi uzdevumi nešķiet īpaši sarežģīti- vienīgi lūpu krāsošana. to es daru tik reti,ka īsti nezinu kur palikusi mana lūpukrāsa😃