5.aprīļa TV raidījumā uzzini, kā pārvarēt krīzes laiku un sniegt atbalstu otram

03. Apr 2020, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Pavisam nedaudz un jau klāt būs Lieldienas. Šogad gatavošanās šiem svētkiem gan ir klusāka un tikai pašu tuvāko ģimenes locekļu vidū, taču tas nav šķērslis tam, lai palaistu garām šos skaistos pavasara svētkus! Mēs tiem sāksim gatavoties jau šajā svētdienā - Māmiņu Kluba jaunākajā TV raidījumā!

Šis laiks ir pilns izaicinājumu, tāpēc ir gluži loģiski, ka dažkārt jūties kā sevi pazaudējusi, jo nav zināms, ko nesīs rītdiena. Kāda tā būs, kādi pavērsieni gaidāmi. Tāpēc 5.aprīļa lielajā intervijā uz sarunu aicinājām psiholoģi Ivetu Aunīti, kas sniegs padomus, kur smelties spēku grūto laiku pārvarēšanai.

Ieturot 2 metru distanci un dodoties uz nomaļāku mežu, arī tu vari jau laikus sagatavot dekorācijas Lieldienām. Iedvesmu šim darbiņam varēsi smelties raidījumā.

Noteikti nav nevienas jaunās māmiņas, kuras viens no jautājumiem nebūtu - kā pēc dzemdībām atgūt labu figūru? Šī iemesla dēļ kopā ar Superbēbītes Odetas māmiņu Kristīni dosimies ciemos pie speciālistiem, lai noskaidrotu, kā to vispareizāk izdarīt.

Uzzināsim, kādas programmas ir pieejamas jaunajām ģimenēm, lai iegādātos mājokli. Un, protams, noskaidrosim, kādiem faktoriem to izvēloties pievērst uzmanību.

Tiekamies jau šo svētdien, 5.aprīlī,

plkst. 9.20