4 padomi sievišķīgai sievietei

4 padomi sievišķīgai sievietei

31. Mar 2014, 00:01 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Jau trešo gadu māmiņas posās savās krāšņākajās kleitās un devās uz visu Latvijas sieviešu svētkiem – Mājsaimnieču olimpiādi 2014 tirdzniecības centrā "Spice Home". Šis ir pasākums mums – sievietēm, kuras patiesi spēj paveikt visu – būt lieliskas māmiņas, sievas un rūpēties par ģimenes ligzdiņu.

Mājsaimnieču olimpiāde ir ne tikai jautra kopā būšana, tās reizē ir sacensības, kurās katra dāma varēja atklāt savus talantus. Olimpiādes laikā tika pārbaudīta mājsaimieču izveicība, atraktivitāte, radošums un erudīcija. Atraktīvās mājsaimnieces gatavoja gardas uzkodas, orientējās modes pasaulē izvēloties saskanīgus tērpus un fotografējās kopā ar Latvijas labākajiem pavāriem. 

Tāpat Mājsaimnieču olimpiādes žūrija, kurā bija sabiedrībā atpazīstamas dāmas un kungi, vērtēja dāmu tērpus – kā tie atbilst pasākuma tematikai "Sievišķīgākā mājsaimniece".

Mājsaimnieču olimpiādes vadītāju lomās iejutās Māmiņu Kluba supebēbītes māmiņa Liene Bērziņa un televīzijas raidījumu vadītājs Māris Grigalis.

Mūsu mazās superbēbītes Līnas Grietas māmiņa Liene arī atzina, ka būt par mājsaimnieci nav viegls uzdevums, taču, iespējams, tā ir viena nos vētīgākajām lomām, kuru mēs sievietes ikdienā pildām. 

Šādas tikšanās reizes un pasākumi patiesi ir mūsu iespēja aizmirst par ikdienas pienākumiem un rūpēm un ļauties trakiem piedzīvojumiem, uzdrīkstoties atklāt savu personības krāšņumu, taču neaizmirstot arī par to, kā ikdienā kopt savu sievišķību.

Liels prieks par to, ka Mājsaimnieču olimpiādē bija arī ļoti daudz tētu, kuri atbalstīja savas mīļās sieviņas, auklējot mazuļus, taču reizē viņi atceras par to, ka tas jādara arī ikdienā.

Jūs noteikti piekritīsit, ka iepirkšanās ir daudzu sieviešu vājība un ir noteikti patīkamāk iepirkties, ja nav jāskaita katrs eiro. Šoreiz visas brīnišķīgās mājsaimnieces sacentās ne tikai par titulu "Sievišķīgākā mājsaimniece 2014", bet arī par galveno balvu: 500 eiro pirkumiem mājai tirdzniecības centrā "Spice Home" kopā ar interjera dizaineri.

Sievišķības padomi ikdienā:

1.Sievišķīgs apģērbs

2. Kopta āriene

3. Laiks tikai sev

4. Nedarīt visu pašai

Taču ne tikai reizi gadā tiekoties Mājsaimnieču olimpiādē mums jābūt visskaistākajām un sievišķīgākajām, mēs varam būt tādas arī ikdienā. Tāpēc vienmēr centīsimies arī mājās izskatīties pievilcīgas – uzvilksim kleitu, nestaigāsim sporta kostīmā, uzkrāsosim lūpas, ieveidosim matus. Rūpēsimies par savu ķermeni – dosimies pastaigās, vingrosim. Atļausimies atvēlēt katru dienu stundiņu laika tikai sev – lai atpūstos vai palasītu kādu grāmatu. Mīlēsim sevi un nedarīsim visu pašas, uzticēsim pienākumus arī saviem dzīves partneriem. Būsim dzīves gudras sievietes, kuras zina, ko vēlas no dzīves, tad arī mūsu visas daudzās lomas mums nebūs grūti piepildīt.