№34 Laura: Es vēlos ar tevi kopā būt un laimīga būt, jo zinu ka manas vēlmes tev svarīgas ir...

№34 Laura: Es vēlos ar tevi kopā būt un laimīga būt, jo zinu ka manas vēlmes tev svarīgas ir...

09. Feb 2014, 22:45 lauruxs87 lauruxs87

Izlasot šīs nedēļas uzdevumu domāju ka manas vēlmes ir daudz, bet šeit slēpjas vārds attiecības, un tad nu nācās aizdomāties.

Kad nu vēlmes tika sarakstītas tad pievērsos saskatīt kas tad zem tā visa slēpjas.

Vēlme pēc tuvības- Vajadzība pēc apskāvieniem, mīlestības, vajadzība palikt divatā.

Vēlme pēc ģimenes- Vajadzība pēc "stiprā pleca", pēc bērniem.

Vēlme pēc palīdzības-Vajadzība pēc palīdzības mājas darbos, palīdzība ar bērnu.

Vēlme tikt pārsteigtai- Vajadzība pēc rūpju un mīlestības pierādīšanas.

Vēlme tikt novērtētai- Vajadzība pēc komlimentiem.

Un tad nu domāju kā attēlot savas vēlmes secīgi un te nu man sanāca tā .

20140209222333-16735.jpg

Kad nu biju tikusi galā ar piramīdu sāku domāt ko tad vēlos no vīra, kā lai viņš izpilda manas vēlmes. Un tad es aizomājos, ka šīs vēlmes man jau daļēji ir izpildītas.

Vēlme pēc ģimenes, vīrs ir mans stiprais plecs , kopā ar viņu tiek veidota mūsu ģimene, un arī kopā ar viņu mēs radījām mūsu bērnu. Tātad tas jau tiek pildīts.

Vēlme pēc tuvības. Šo punktu es ar jau esmu no vīra sagaidījusi. Kad mēs tiko sākām dzīvot kopā man radās vēlme pēc mīļuma. Bet kā sapratu ja es to nepieprasīšu tas pats no sevis neradīsies. Tāpēc teicu ka vēlos lai katru reizi kad ceļamies, kad ejam gulēt , kad kaut kur dodamies, kaut uz pāris minūtēm mēs sniedzam viens otram buču. Tas ir kā sasveicināšanās veids. To mans vīrs pilda vēljoprojām un man liekas ja atnākot mājās vīrs man nav iedevis buču kaut kas pietrūkst, jo tā ir kā neiztrūkstoša daļa. Arī pie apskāvieniem strādāju kādu laiku un to ar neizpaliek.

Vēlme tikt novērtētai un pārsteigtai. Arī šo punktu vīrs pilda godam. Ik vakaru kad vīrs ēd manis gatavotos ēdienus, es saņemu komplimentu par gardām vakariņām. Arī ik pa laikam no vīra dzirdu koplimentus, lai gan man liekas es tak tiko piecēlusies kāda es tur skaista, bet vīrs iebilst, nē tieši tada tu esi skaista, jo dabiska.Arī ik pa laikam vīrs mēdz mani pārsteigt. Zinot ka es ne īpaši mīlu saldumus, bet ir daži saldumi kas man garšo vīrs mēdz mani ik pa laikam iepriecināt atnesot kaut ko tik man vien.Ziedi, hhh ureiz pateicu ka rozes man nepatīk, bet man patīk saulespuķes , puķzirnīši. Tā nu vīram nācās uzzināt ka ir ārī citas puķes ne tikai rozes. Ziedus man vīrs dāvina reizēm tāpat , bet vienmēr uz svētkiem. Reiz manā dzimšanas dienā pārsteidza ar skaistām lielām saulespuķēm.

Varētu jau padomāt ka man tāds ideālais vīrs gadījies un nekas nav mums attiecībās jāpiestrādā , bet nē , no vīra gaidu palīdzību, jo kad lielākoties to lūdzu, tad viņš mēdz atraust, ka izdarīs bet vēlāk, un beigās iznāk ka es to daru pati. Lai pie šī punkta piestrādātu lūdzu vīram padomāt, kā viņš varētu man šo vēlmi palīdzēt izpildīt. Un tad viņam rādās doma . Un tā ir šeit.

20140209224126-10898.jpg

Kā jau akcija tad tas sauksies kuponi. Pēc manas izvēles būs palīdzība no vīra. Vismaz pāris reizes bet arītikšu novērtēta .

Un pēdējā lieta ko rakstīju piramīdas augšā , bet ar zelta burtiem, jo tā ir tā lieta pie kā jāstrādā ilgi un katru dienu, BŪT KOPĀ ILGI UN NODZĪVOT CIK DOTS. Vēlme dzīvot arī vecumdienās skatoties un redzēt ka tas ir tas pats cilvēks ko aprecēju.

Labākā sieva 2014: trešais uzdevums

20140120080729-41857.jpg