3 un vairāk lietas jebkuras sievietes pašsajūtai

3 un vairāk lietas jebkuras sievietes pašsajūtai

20. Dec 2012, 09:11 gucci123 gucci123

Labdien!

Sievietes intīmā veselība ir visai plaši apspriesta tēma. Uzskatu, ka par to ir jārunā ar meitenēm un puišiem jau no agras bērnības. Taču, tās pirmssākumi ir meklējami jau kopš bērna dzimšanas, jo tieši tad vecāki radina bērnu pie higiēnas normu ievērošanas.

Mūsdienās, kad tiek lietoti ļoti daudzveidīgi higiēnas līdzekļi, ir jāizvēlas tas labākais un piemērotākais katrai sievietei. Mana pieredze rāda, ka Floragyn produkcija ir vislabākā no visām izmēģinātajām. Kas man tieši patīk šajā produkcijā? Pirmkārt, tas, ka produkcija - ziepes, maksts skalojamais līdzeklis, vaginālās lodītes, ir maiga un nekairina gļotādu. Otrkārt, Floragyn produkcijai nav izteiktas smaržas. Treškārt, apskatoties sastāvu, ir daudz dabiskas izvelsmes vielu, piemēram, pienskābe, vitamīni u.c., kas ne tikai uzlabo sievietes intīmo veselību, bet arī pašsajūtu. Pirms vairākiem gadiem man bija veselības problēmas, kas skāra arī seksuālo veselību, kā rezultātā pazeminājās imunitāte un pašsajūta, periodiski bija sliktas analīzes. Tad arī pēc savas ginekoloģes ieteikuma sāku lietot Floragyn produkciju un daru to arī šodien. Aptuveni 2 nedēļu laikā pēc šīs produkcijas lietošanas uzsākšanas pašsajūta uzlabojās, analīzes un seksuālā veselība arī. Protams, tas neizslēdza arī medikamentozu ārstēšanu (pamatā), taču Floragyn produkcija ir kā "nostiprinošs ikdienas komplekss" sievietes intīmajai veselībai.

Un tagad gribu dalīties ar 3 lietām jebkuras sievietes intīmās pašsajūtas uzlabošanai:

1. lietojiet drošu kontracepciju, ja vien neplānojat bērnus, jo tas dod gan fizisku, gan morālu drošību un pārliecību. Neviens tuvības mirklis nebūs tik patīkams, ja nav apziņas, ka viss pēc tam būs kārtībā (nebūs neplānotu un negatīvu seku).

2. ievērojiet higiēnas normas - ne tikai pēc katra tualetes apmeklējuma mazgājiet rokas. Ikdienas intīmās veselības nodrošināšanai izmantojiet kvalitatīvus un jums patīkamus kopšanas līdzekļus - ziepes, tonikus, kapsulas utt. Kas attiecas uz pēcdzemdību periodu, izmantojiet maksts mitrinošus līdzekļus, jo hormonu "vētras" rezultātā, pirmie tuvības mirkļi bez tiem var būt visai nepatīkami (maksts sausums).

3. ģērbieties atbilstošilaika apstākļiem, ziemā nestaigājiet ar pliku muguru vai īsiem svārkiem, jo tas var radīt dažādus apsaldējumus - olnīcu, nieru u.c. "Varbūt vilkt apakškreklu nav stilīgi, toties svētīgi!" - tā saka mana ginekoloģe.

4. atrodiet sev piemērotu ginekologu, kas ne tikai veiks formālas apskates, bet kļūs par jūsu uzticības personu vieglos un grūtos brīžos, sniegs jums vislabāko un atbilstošāko ārstēšanas metodi (nepieciešamības gadījumā) un padomus, kad būsiet izvēles priekšā. Man tāds ir un es par to esmu ļoti lepna.

5. vismaz 1 reizi gadā ejiet pie ginekologa un pārbaudiet savu intīmo veselību (neaizmirstiet arī krūtis), jo tikai pārliecība par to, ka esat vesela dos jums spēku dzīvot tālāk...

Veiksmi un veselību vēlot, Gucci123

Blogu konkurss Trīs lietas, ko iesaku ikvienai sievietei

20121219121156-64406.jpg

 

aab aab 20. Dec 2012, 09:21

par apakškrekliem - lieliski noder vasaras topiņi uz lencītēm. tie parasti ir pietiekami gari, lai nosegtu muguru un būtu silti. 😀