29.03. STV: Uzturs zīdīšanas laikā, kolikas, multeņu ietekme uz bērniem

29. Mar 2020, 10:10 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Labrīt pēdējā šī marta svētdienā! Kā iesākās jūsu rīts? Nesteidzīgi, rosīgi vai arī gluži kā ik svētdiena - ar Māmiņu Kluba jauno TV raidījumu?

Ja tomēr kādu iemeslu dēļ Tev neizdevās noskatīties visus raidījuma sižetus, nebēdā! Esam apkopojuši tos vienkopus šeit. 

Lielajā intervijā par mammas lomu un dzīves izaicinājumiem sarunājāmies ar Maiju Rozīti - Krištopani.

Vai arī taviem bērniem iecienīta nodarbe ir multenīšu skatīšanās? Raidījumā tikāmies ar speciālistu un noskaidrojām, kā multeņu skatīšanās ietekmē bērnus.

Ikvienai mammai ir neskaitāmi jautājumi par zīdīšanu, no kuriem viens - kādam šajā laikā jābūt māmiņas uzturam? Ko ēst, ko neēst? Savā pieredzē dalījās Superbēbītes Odetas māmiņa Kristīne, kā arī atbildes uz jautājumiem meklējām pie speciālista.

Piedzimstot bērniņa zarnu trakts vēl nav nobriedis, tāpēc daļu mazuļu piemeklē kolikas. Raidījumā devāmies pie pediatra, lai noskaidrotu, kādi vēl var būt koliku cēloņi un kā bērniņam šajā trauksmainajā laika posmā palīdzēt.

Mums, sievietēm, vajag pavisam maz, lai ikdiena šķistu priecīgāka. Piemēram, jaunu apakšveļas komplektu. Raidījumā devāmies uzzināt, kādas aktualitātes šajā sezonā piedāvā apakšveļas plaukti veikalā.

TV