25.10. STV: Brāļu un māsu attiecības, Groove dance, kāju vēnu veselība

25. Oct 2020, 09:48 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Ziemas laiks ir sācies! Un sācies tas ir ar Māmiņu Kluba jaunāko raidījumu, kuru šorīt pavisam nesteidzīgi varēji noskatīties savā TV. 

Ja palaidi raidījumu garām, nebēdā, jo piedāvājam iespēju noskatīties katru interesējošo sižetu atsevišķi vai arī visu raidījumu.

Lielajā intervijā šajā svētdienā tikāmies ar Danu Gulbi, kas plašākam Latvijas iedzīvotāju skaitam pazīstama kā Dana ar kasti. Cilvēks, kurš zina, cik liela nozīme ir kārtībai visapkārt, tāpēc sarunā, protams, kārtība un lietu kārtošana bbija viena no galvenajām tēmām.

Brāļi un māsas ir liela vērtība, taču diez vai ir kāda ģimene, kurā var iztikt bez lielākām vai mazākām ķildām bērnu starpā, tāpēc vaicājām speciālistam, kā risināt brāļu un māsu domstarpības, un kuros gadījumos vecākiem būtu jāiejaucas.

Mūsdienu realitātē daudz vairāk laika gan mēs, pieaugušie, gan arī bērni pavadām pie ekrāniem, tāpēc nav nekādas pārsteigums, ja pārsteidz "sausās acs sindroms". Uzzinājām, kas vēl šādu sindromu var izsaukt un kā rīkoties gadījumā, ja ar tādu nācies saskarties.

Superbēbītes māmiņai jau gaidot pirmo mazuli tika konstatētas kāju vēnu problēmas, kas tika risinātas ar operāciju. Arī gaidot pasaulē ierodamies Odetu, kāju vēnas likušas par sevi manīt, tāpēc Kristīne devās pie ārsta pārbaudīt savu kāju veselību.

Māmiņu Klubs turpina testēt jaunas lietas, un viena no tādām, kuru šajā svētdienā izmēģināja Rūta, ir Groove dance. Ar ko šīs dejas ir tik īpašas, uzzināsi, noskatoties sižetu.

Māmiņu Kluba Labdarības fonds kopš tā izveidošanas palīdzējis daudziem smagi slimiem bērniem, no kuriem viens ir mazais Leonīds. Kopš laika, kad mazais ārstējās Taizemē, Leonīds ir jau paaudzies un tagad izmanto Latvijā radīto vertikalizācijas ierīci, kas ir liels atbalsts bērniņa ikdienas uzlabošanā.

 

TV