№23 Laura : Dzīve nav kino vai grāmatu varoņi,tā ir realitāte.

№23 Laura : Dzīve nav kino vai grāmatu varoņi,tā ir realitāte.

24. Jan 2016, 21:39 lauruxs87 lauruxs87

Izlasīju uzdevumu jau uzreiz kad tas parādījās un pirmās domas kas nāca prātā ieraugot uzdevumu un domājot par ideālām attiecībām man acu priekšā šāka vīdēt ainas no romantiskām filmā, meitene satiek puisi viņi iemīlas un beigās aprecas, ideālas attiecības un ideāli mirkļi kas tiek piedzīvoti kopā. Jā kad vēl nebiju piedzīvojusi savas pirmās attiecības, tad tieši tā biju iedomājusies ideālas attiecības , skatieni , kaisle, aplidošana, dāvanas u.c. nieciņi. Vai arī lasot grāmatas iedomājos sevi varoņu vietā radot sev ilūziju kādām ir jābūt ideālajām attiecībām. Idealizēju sev attiecības tām jābūt mīlestības piepildītām, dāvanu pilnām un protams ka tuvība, kas līdzinās kino . Bet diemžēl jau kino nerādīja  un grāmatās nerakstīja, ka pēc laimīgām beigām seko realitāte un viss nav tik ideāli dzīvē. Kad saskāros pirmo reizi ar attiecībām tad saskāros ar pamtīgu realitātes devu  un manas ilūzijas par atttiecībām sašķīda. Realitātē tuvība un pirmais skūpsts nebija kā gaidīju, nebija tās saskaņas un piepildījuma ko gaidīju. Bija vēsa attieksme, vēlme otrai pusītei tikai ņemt nevis dot arī man. Un bija arī pārlieku liela kontrole. Nesaņēmusi no šim attiecībām to ko biju sapņojusi jaunībām nākamās ilūzijas par ideālajām attiecībām bija jau piezemētākas. Kad biju izjutusi kā tas ir dzīvot vienai, kad pašai jāda mājās smagie dabi, kad neviens negaida, tad no attiecībām sagaidīju.

 Aukstos ziemas vakaros ejot gulēt, man ir kāds pie kā pieglausties, kad jūtos slikti vienkārši bez vārdiem mani apskauj. Kad es aizkavējos darbā mani sagaida ar vakariņām vai reizēm pārsteidz ar brokastīm gultā. Lai man man nebūtu sajūta ka mani kontrolē , bet ka par man raizējas. Vēlos reizēm saņemt dāvanas vienkārši tāpat, tie var būt ziedi, tās var būt nelielas dāvaniņas, galvenais ir rūpes un uzmanība. Protams ka savarīgi ir arī tuvība - skūpsti, apskāvieni, labs sekss.

20160124213904-40792.jpg

Paskatoties uz savām attiecībām realitātē šobrīd varu teikt ka daļēji tās iet uz to. Protams ka vēl ir kur piestrādāt un piestrādāt un ideālas, tas nebūs nekad, jo tad kad būs sasniegti visi ideāli, tad gribēsies vēl un vēl tiekties uz mērķi. Gribēsies vēl pielikt ko klāt jo liksies, ka vienmēr jau var labāk. Bet atgriežoties pie ši brīža attiecībām. Jā ir tā foršā sajūta ka tev ir kāds blakus. Bet reizēm pietrūkst vairāk palīdzības mājas darbos, jo ja esmu nogurusi neko negribu. Šobeīd ejam uz to ka vīrs daļēji palīdz mājas darbos. Nomazgā traukus, reizēm gatavo brokastis, palīdz man vakariņu sagatavošanā.Gribētos lai vīrs neliktu man uztraukties tajos brīžos kad aizkavējas ,gribu lai mani informē par to.Ne jau tāpēc ka gribas kontrolēt, bet es vienkārši uztraucos un nesmu mierīga, ja nezinu kur viņš ir un pat nevaru iemigt kamēr viņš nav mājās. Tuvība. Eh mazliet ir izpalikušas ikdienas bučiņas no rīta un ejot gulēt. Un kur ir apskāvieni? Mācamies atkal no jauna to darīt, negribas lai tas ir piespiešanos, bet no brīvas gribas. Jo reizēm pa jokam vīram izmetu-Neatceros vai man vīrs pārnāca mājās? Tad vīrs saprot ka būs aizmirsis man iedot bučiņu. Bet gribētos lai tas būtu bez atgādinājuma. Un protams ka nevienas attiecības jau nevar iztikt bez kā , protams ka bez seksa. Gribētos jau lai tas ir biežāk, bet realitātē, bērns kurš negrib laicīgi doties gulēt , nogurums pēc darba , vienkārši reizmēm nevēlēšanas un tas dod ciest attiecībām gultā. Jāpiestrādā pie tā.

Attiecībās manuprāt ir svarīgākais atrast zelta vidusceļu un prast pielāgoties viens otram. Sajust ka tevi novērtē , ka tu esi vajadzīgs otram. Ka par tevi rūpējas. Gribas kopā skatīties vienā virzienā un novērtēt to ka tev blakus ir tieši šis cilvēks.

Hmm , minimums attiecībās.... Laikam tas būtu savstarpēja uzticēšanās, cieņa un mīlestība. Man liekas ka uz šiem pamatiem ir jāceļ attiecības, un ja kaut kas trūkst ,tad tālāk nekas neizdosies, jo viss bruks. Esmu pati pārlicinājusies, kad pazuda uz brīdi uzticēšanas', tad mūsu atiecības sašķobījās un atkal atgiežoties pie maniem pamatiem, varam tālāk celt attiecības pretī ideālajam.

Un gribētos lai ir kā šajā bildē arī vecumdienās savu mīļoto skūpstīt un redzēt viņu kā tad kad tiko iepazināmies.

20160124213812-44642.jpg

20160114190708-30745.jpg