22.11. STV: Mazuļa attīstība pirmajā gadā, rīta fiziskās aktivitātes, Porcelāna puisēns Kristers

22. Nov 2020, 09:57 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Kā iesākusies jūsu svētdiena? Nesteidzīgi, vai arī tieši otrādi - ar mazo haosu?

Lai arī kā būtu, arī šorīt TV ekrānos bija skatāms Māmiņu Kluba jaunais raidījums. Ja kādu iemeslu dēļ to neizdevās noskatīties, to vari izdarīt tagad!

Lielajā intervijā tikāmies ar biedrības "Tēvi" nodarbību vadītāju un organizatoru Lauri Bokišu, lai runātu par tēva lomu, viņa paša pieredzi bērnu audzināšanā šķirtā ģimenē un to, ko bērni mums iemāca.

Kopā ar Superbēbīti devāmies pie ārsta, lai pārbaudītu, kā Odeta attīstās, kā arī uzzinājām, kādiem mazuļa attīstības punktiem pirmā dzīves laikā pievērst uzmanību, lai nepalaistu garām iespējamas attīstības problēmas.

Tu taču zini, ka nekas tā neiekustina dienu kā kārtīga izkustēšanās. Tāpēc kopā ar treneri izstaipījāmies, iekustinājām ķermeni un uzzinājām, kāpēc no rītiem vingrot, kā sākt un kā to pareizi darīt.

Kad nevaram doties uz kafejnīcu, lai pamielotos ar gardām kūkām, gatavosim tās paši savās mājās. Zini, tam ir savas priekšrocības, jo vari būt droša par gatavošanas procesā izmantoto sastāvdaļu kvalitāti un, protams, arī pievienotā cukura daudzumu.

Vai atceries mazo Porcelāna puisēnu Kristeru, par kura veselību visi turējām īkšķus, ziedojot Māmiņu Kluba Labdarības fondam, lai sniegtu vajadzīgo atbalstu zēna veselības uzlabošanai? Kristers ir zinātkārs un kustīgs zēns, kurš apmeklē Māmiņu Kluba Bērnudārzu, taču priekšā vēl ceļš ejams, lai nostiprinātu viņa veselību. Raidījumā tikāmies ar Kristeru un viņa vecākiem.

Nav iemesla liegties, ka 2020.gads nesis pamatīgus pārbaudījumus un uztur pastāvīgu spriedzi, uz ko, protams, reaģē arī mūsu organisms. Māmiņu Klubā testējām probiotikas, jo tās ir nenovērtējams atbalsts gan imunitātes stiprināšanā, gan arī pašsajūtas un vēdera veselības uzlabošanā.

TV