21.06. STV: Mazuļa apģērba izvēle, grūtnieču ādas pigmentācija, mājas uzkopšana

21. Jun 2020, 10:04 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Saulains sveiciens svētdienas rītā! Mums ir tik liels prieks svētdienas rītos ar jums tikties gluži kā arī ļoti īpašām draudzenēm, lai parunātu par tēmām, kas mums svarīgas.

Šī svētdiena nebija izņēmums, un pirms došanās vasaras brīvdienās vēl steidzām sapucēt vasarai Superbēbīti, uzzināt, kā gudri sakopt mājokli un kā pasargāt savu ādu no pigmentācijas

Šajā svētdienā lielajā intervijā viesojās Māmiņu Kluba izveidotāja Sandija Salaka, stāstot par to, kā radās ideja pirms piecpadsmit gadiem izveidot Māmiņu Klubu, kā tas šo gadu laikā ir audzis, un cik liela nozīme ir tam, lai sieviete būtu ar sevi apmierināta.

Superbēbīte Odeta ir paaugusies, laiks kļuvis siltāks, tāpēc laiks meklēt jaunas drēbītes. Protams, ka pucēties patīk arī mazām dāmām, taču ir vairāki faktori, kuriem ir jāpievērš uzmanība, izvēloties bērnam apģērbu. Kādi tie ir, uzzinājām raidījumā.

Grūtniecības laikā daudzām topošajām māmiņām izveidojas pigmentācijas plankumi. Tie veidojas gan gada tumšajā, gan arī gaišajā periodā, līdz ar pavasari un vasaru kļūstot vēl izteiktāki. Tāpēc tikāmies ar ārstu, lai uzzinātu, kā pasargāt savu ādu no pigmentācijas.

Kuram gan nepatīk, ja apkārt ir tīra, skaista un sakopta vide! Protams, uzkopšanas darbi prasa zināmu laiku, tāpēc ne vienmēr izsauc sajūsmu. Tāpēc tikāmies ar zinātāju, kas pastāstīja dažādus knifus, kā mājas uzkopšanu padarīt efektīvāku.

TV