2014. gada horoskops katrai horoskopa zīmei

2014. gada horoskops katrai horoskopa zīmei

01. Jan 2014, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Noskaidro, ko sola 2014. gada horoskops katrai astroloģiskajai zīmei. Kurai šis būs naudas un pārticības gads, kurai - ģimenes ligzdiņas vīšanas brīdis, bet kurai karjeras un sevis pilnveidošanas laiks!

Foto: TVNET

AUNS

Lēnām un mērķtiecīgi apgūsiet visu, kas saistīts ar radošām izpausmēm. Vairumu zīmes pārstāvju interesēs modernās tehnoloģijas, kā arī būs vēlme reformēt apkārt esošo kārtību, pārkāpt pieņemtās pieklājības normas. Īpaši spēcīgi šī vēlme var izpausties zīmes pārstāvjiem, kuri ir dzimuši laika posmā no 28.marta līdz 3.aprīlim ieskaitot. Viņiem var šķist, ka personīgā brīvība ir pats galvenais dzīvē, tāpēc var būt virkne grūtību partnerattiecībās.

No praktiskā viedokļa 2014.gads daudziem Auna zīmes pārstāvjiem nesīs veiksmi un iespēju izaugt garīgā un materiālā plānā. Tiesa, šis veiksmes periods sāksies tikai ar jūlija vidu un lēnām skars gandrīz visus indivīdus. Tāpēc visus būtiskos lēmumus vēlams atlikt uz 2014.gada otro pusi. Īpaši veiksmīgs posms no 2014.gada jūlija vidus līdz pat gada beigām būs tiem Auniem, kuri ir dzimuši no 21.marta līdz 14.aprīlim. Izmantojiet šo laiku mācībām, dažāda veida darījumiem, ceļošanai, kā arī lielākiem vai mazākiem pirkumiem.

Nelielu piesardzību ir vēlams ievērot no 1.janvāra līdz 20.maijam. Šajā laikā visiem zīmes pārstāvjiem ir palielināts traumatisma risks. Savukārt pārdomāt dzīvi, paplānot savas nākotnes aktivitātes un veikt iekšējo resursu revīziju vēlams no 1.marta līdz 20.maijam.

 

Foto: TVNET

VĒRSIS

 

Gada sākums var nest sajūtu, ka daudzas lietas it kā apstājas, piebremzē un nepieciešama papildu piepūle ikdienišķā realizēšanai. Bet uztraukumam nav pamata, jo viss sāks sakārtoties un izdoties no 2.februāra. Līdz tam akcentu lieciet uz esošo lietu sakārtošanu, parādu atdošanu, kā arī aizvadītā gada notikumu pārdomāšanu un to seku koriģēšanu. Gada pirmā puse var nest arī virkni ceļojumu vai vismaz iespēju garīgi un fiziski attīstīties. Vari arī padomāt par vieglas peļņas gūšanu, spekulācijām - tas var izdoties. Īpaši veiksmīga gada pirmā puse būs zīmes pārstāvjiem, kuri ir dzimuši posmā no 7. līdz 20. maijam.

Sākot ar jūlija vidu, dzīve liks kļūt stipri piezemētākiem, pragmatiskākiem. Var uzrasties pārmērīgi daudz darba, kā arī iespēja realizēties dažādās dzīves sfērās vienlaicīgi, kas savukārt var novest pie neliela haosa. Gada otrajā pusē vēlams atturēties no būtiskiem darījumiem, finanšu investīcijām (izņemot īstermiņa investīcijas, kā arī investīcijas dārgmetālos), jo vēlamais var tikt uztverts par esošo. Īpaši tas attiecas uz zīmes pārstāvjiem, kuri ir dzimuši laika posmā no 21.04. līdz 14.05.

2014.gadā daudziem zīmes pārstāvjiem mainīsies vērtību sistēma, kā arī būs jāatsakās no veciem aizspriedumiem, stereotipiem. Visvairāk to izjutīs tie, kas dzimuši laika posmā no 9. līdz 20. maijam.

 

Foto: TVNET

DVĪŅI

 

Iespējams, ka pat nepamanīsiet, ka ir sācies jauns gads, jo turpināsiet risināt ierasto jautājumu loku, komunicēt ar visiem par visu un strauji pārvietoties plašajā dzīves telpā. Vislabāk tas izdosies laika posmā no 29.maija līdz 4.jūnijam dzimušajiem. Tieši šie zīmes pārstāvji būs maksimāli kreatīvi, atklās sev jaunas dzīves telpas, kā arī spēs veiksmīgi izmantot modernās tehnoloģijas. Galvenais risks - iekrišana pārmērīgā azartā un paļaušanās uz visādiem elektroniskajiem gadžetiem. Šajā posmā dzimušajiem vēlams arī atturēties no strauju lēmumu pieņemšanas partnerattiecībās, jo iekšējais noskaņojums var būt pārāk radikāls.

Izaugsmes posms, dažādi ceļojumi, veiksmīgi darījumi un liktenīgas iespējas ir gaidāmas, sākot ar 2014.gada jūlija vidu, augustu. Akcents atlikušajā gada posmā ir liekams tieši uz vārdu «iespējas». Tās noteikti būs, bet izmantot tās vai ne - būs atkarīgs tikai no jūsu vēlmes piedalīties procesos. Īpaši veiksmīgs atlikušais gads var būt tiem, kas dzimuši no 20.maija līdz 13.jūnijam.

Savukārt pārvērtēt dzīvi, padomāt par veicamajiem darbiem un atskatīties uz padarīto vēlams periodos 06.02.-29.02., 7.06.-01.07. un 04.10.-15.10.

 

Foto: TVNET

VĒZIS

 

Mājīgumu un ģimeniskās vērtības simbolizējošās zīmes pārstāvjiem turpināsies samērā strauja izaugsme. Dzims visdažādākās domas par sava mājokļa iekārtošanu, paplašināšanu. Gada pirmajā pusē ir iespējama arī burtiska ģimenes paplašināšanās, ienākot tajā jauniem dalībniekiem - bērniem vai pieprecētiem radiniekiem. Īpašu akcentu vēlams likt uz ģimenisku vērtību izkopšanu, tāpēc dažādas ballītes, burziņus vēlams organizēt mājās. Šis ir arī gads, kura ietvaros vēlams iepazīties ar vēsturi, kā arī nodoties tautas tradīciju izkopšanai. Šīs tēmas akcentēsies līdz pat jūlija sākumam.

Daļai zīmes pārstāvju būs arī tieksme reformēt sev apkārt esošos cilvēkus, apstākļus, graut iesīkstējušus stereotipus. Te nu būtu jāsaprot smalkā robeža starp reformām un anarhismu. Īpaši aktuāls šis jautājums būs zīmes pārstāvjiem, kuri dzimuši posmā no 28.jūnija līdz 5.jūlijam. Īpaši asi šo stāvokli var izjust no 2. līdz 5. jūlijam dzimušie.

Savukārt jāsakārto sava dzīve, jāsaliek viss pa plauktiņiem būs zīmes pārstāvjiem, kuri dzimuši posmā no 11. līdz 22. jūlijam. Šiem indivīdiem ir vēlams rast laiku iedziļināties sevī, nodoties pašanalīzei un visu gadu pavadīt, plānojot savu dzīvi. Strādājiet un paļaujieties tikai uz materiālām, pārbaudītām vērtībām, attīstiet kontaktu ar vecākiem cilvēkiem (iepriekšējo paaudzi), kā arī apgūstiet tādus jēdzienus kā mērķtiecība un disciplīna. Šis ir arī piemērots laiks aktivitātēm saistībā ar zemes elementu, tāpēc droši nododieties lauksaimniecībai vai vienkāršai puķu stādīšanai uz balkona. Liktenīgi un nedaudz neprognozējami notikumi var būt gaidāmi zīmes pārstāvjiem kuri dzimuši no 2.jūlija līdz 5.jūlijam.

 

Foto: TVNET

LAUVA

 

2/3 zīmes pārstāvju gada pirmā puse būs bez īpašām izmaiņām. Viss ritēs ierasto gaitu. Turpināsiet dižoties un izpaust savu vēlmi sniegt karalisku palīdzību citiem. Savukārt 1/3, tiem, kuri dzimuši laika posmā no 13. līdz 22. augustam, būs nepieciešams nodoties savas dzīves sakārtošanai. Iespējams, ka būs jāpārskata veicamo pienākumu saraksts, kā arī var būt dažāda veida ķibeles. Galvenais - neuzņemieties pārāk daudz atbildības, jo nasta, kuru mēģināsiet pacelt, var būt smagāka nekā izskatās. Šajā laikā dzimušajiem vēlams likt akcentu arī uz attiecību nostiprināšanu, sakārtošanu ar vecākiem (sevišķi tēvu), kā arī iepriekšējās paaudzes cilvēkiem (t.sk. vecākiem priekšniekiem).

Visiem zīmes pārstāvjiem izaugsmes posms sāksies 2014.gada jūlijā. Skatījums uz pasauli kļūs izteikti gaišs, optimistisks, pilns cerību un prieka. Viss šķitīs iespējams un sasniedzams. Būs sajūta, ka augat, gan fiziski, gan garīgi. Tāpēc pievērsiet uzmanību ķermeņa svaram, jo arī tas var strauji augt! Pirms gala lēmumu pieņemšanas ieturiet dažu dienu pauzi, kā arī savus plānus iedodiet izvērtēt kādam skeptiķim. Gada otrā puse var arī nest iemīlēšanos, vēlmi baudīt romantiku, kā arī krist azartā. Šā vai tā panākumi ir gandrīz garantēti. Laika posms jūlijs-decembris būs labvēlīgs no 24.jūlija līdz 17.augustam dzimušajiem, bet īpaši var paveikties tiem, kam dzimšanas diena ir no 4. līdz 17. augustam.

 

Foto: TVNET

JAUNAVA

 

Skats uz dzīvi būs pragmatisks, pilns miera, un, sākoties gadam, izjutīsiet ierasto vēlmi sekot jēgpilnam un sakārtotam dzīves plānam. Īpaši likteņa izlēcieni 2014.gadā nav gaidāmi, jo dominēs ierastās vērtības, pārbaudītie dzīves scenāriji. Īpaši tas attiecas uz tām personām, kuras ir dzimušas laika posmā no 12. līdz 22. septembrim. Tām dzīve var šķist pārāk sakārtota, un pastāv risks zaudēt elastību, pieskaņojoties dzīves reālajām situācijām, tāpēc atstājiet laiku nelielai improvizācijai.

Ja tomēr vēlaties šajā gadā sasniegt jaunas karjeras virsotnes, pilnveidot sevi, doties ceļojumos, rast izaugsmi visplašākajā šā jēdziena izpratnē, tad būtiskās aktivitātes vēlams sākt gada sākumā un realizēt līdz jūlija sākumam. Bet jums ir jārēķinās ar zināmu likteņa pretestību, kuru pārvarēt spēsiet, balstoties uz praktisku argumentāciju. Visvieglāk to būs realizēt tiem, kuri dzimuši no 24.augusta līdz 10.septembrim.

Ņemot vērā šo zodiaka zīmi pārvaldošo planētu Merkuru, visā 2014.gada posmā vēlams arī rast laiku pārdomām par dzīves jēgu, iedziļināties sevī, meklējot atbildes uz eksistenciāliem jautājumiem. Vissekmīgāk tas var izdoties 06.02.-29.02., 7.06.-01.07. un 04.10.-15.10. Šie ir arī piemēroti periodi savu sasniegumu izvērtēšanai, kā arī dzīves uzstādījumu pārplānošanai.

 

Foto: TVNET

SVARI

2014.gadu iesāksiet, pārvērtējot iepriekšējā gada notikumus, meklēsiet atbildes uz sev svarīgiem jautājumiem. Iespējams, ka sajutīsiet iekšēju nepieciešamību noslēgt, pabeigt senākus procesus. Gada pirmais mēnesis ir īpaši piemērots, lai zīmes pārstāvji noslēgtu rēķinus ar pagātni, kā arī novērstu iepriekš radušās kļūdas, pārpratumus. Gada pirmā puse var būt arī saistīta ar saspringtām situācijām, kam par iemeslu būs dažādie filozofiskie pasaules redzējumi, tieksme pieņemt galējus lēmumus, kā arī dažbrīd nespēja pieņemt konsekventu lēmumu. Šī īpašība ir Svaru zīmes galvenais mīnuss, tāpēc ir vērts jau šobrīd apsvērt iespējamos rīcības scenārijus. Savukārt, ja izjūtat iekšēju agresiju, aizskaitiet līdz 10 un atrodiet veidu, kā izlādēt savas dusmas. Visvairāk šāda rakstura problemātiku var izjust zīmes pārstāvji, kuri ir dzimuši posmā no 10. līdz 23. oktobrim.

Savukārt daļai zīmes pārstāvju, kuri dzimuši posmā no 1. līdz 7. oktobrim, dzīve var nest ne vienu vien pārsteigumu. Iekšējais noskaņojums prasīs atbrīvoties no līdz šim aktuālām partnerattiecību saitēm, būs vēlme saraut saites ar pagātni, neskatoties nākotnē. Ja nepārņemsiet kontroli pār situāciju, varat attapties pie sasistas siles, kas savukārt jūsu maigajai dvēselei liks ciest ilgtermiņā. Tāpēc pirms galīgas izlemšanas ieturiet vairāku dienu pauzi, kā arī atstājiet sev atkāpšanās ceļu. Šajā laikā dzimušajām personām vēlams arī skatīties filmas, raidījumus par neatkarības tematiku, kā arī doties neplānotos ceļojumos!

Laika posmā no 1.janvāra līdz 20.maijam jūsu zīmes pārstāvjiem ir paaugstināts traumatisma risks!

 

Foto: TVNET

SKORPIONS

 

Arī 2014.gadā turpināsies iekšējās izjūtas, ka ar mērķtiecību un uzcītību var sasniegt gandrīz visu. Prāts būs noskaņots konservatīvi, vērsts uz plānotu attīstību, pilns enerģijas. Raksturs nostiprināsies, gan tā labās īpašības, gan arī sliktās. Dzīve ritēs pēc iepriekš sagatavota saraksta, kas savukārt sola salīdzinoši maz krīžu situāciju. Visintensīvākā izaugsme būs novērojama gada pirmajā pusē, sevišķi tiem, kuri dzimuši posmā no 9. līdz 22. novembrim. Liktenis jūs pārbaudīs, jo piedāvās divas iespējas - palikt tur, kur esat, vai drosmīgi uzņemties iniciatīvu un ienirt nezināmajā.

Interesants solās būt arī posms no 1.marta līdz 20.maijam. Šajā laikā vēlams pievērsties savai pagātnei, pacelt no zemapziņas pagātnes rēgus, notikumus, kā arī analizēt to sekas. Iespējams, ka atradīsiet sen aizmirstu informāciju, kura palīdzēs nākotnē sasniegt jaunus panākumus. Šajā periodā vēlams arī pievērst uzmanību savām attiecībām - tās analizēt, nospraust šajā sfērā sasniedzamos mērķus. Iespējams, ka šajā laikā atjaunosies arī izjukušas attiecības, kā arī pagātne liks sevi manīt.

Šis ir arī piemērots laiks savas dzīves plānošanai, aptverot aptuveni pusotra gada periodu.

 

Foto: TVNET

STRĒLNIEKS

 

Gada prioritātes tiks iedalītas divās daļās. Pirmā gada puse tiks veltīta visam, kas saistīts ar mājām, ģimeni, nekustamo īpašumu. Iespējams, ka daudzi zīmes pārstāvji remontēs vai kā citādi pilnveidos savu mitekli, paplašinās dzīves telpu. Turīgākie zīmes pārstāvji/pārstāves iegādāsies nekustamo īpašumu vai iegūs to citā ceļā (mantojums, maiņa u.tml.). Ja nepieciešams, gada sākumā var tikt risināti jautājumi saistībā ar viesnīcām, pansionātiem, restorāniem.

Uz reformām, lielākām izmaiņām būs tendēti no 30.11. līdz 5.12. dzimušie. Šie zīmes pārstāvji spēs aizraut ar savu plašo nākotnes redzējumu, kā arī iesaistīt visnotaļ avantūriskos pasākumos, aizraut līdzi jaunos piedzīvojumos.

Gada otrās puses prioritātes būs saistītas ar izklaidēm, bērniem, spekulācijām. Tieši šajā posmā var dzimt jaunas idejas par projektiem, kuri ir saistīti ar laba noskaņojuma radīšanu cilvēkiem, bērnu apģērba un aksesuāru ražošanu, kā arī daži var iesaistīties finansiāla rakstura spekulācijās ar vērtspapīriem. Vislabāk šajos virzienos veiksies no 23.novembra līdz 15.decembrim dzimušajiem.



 

Foto: TVNET

MEŽĀZIS

 

Ar sev ierasto pragmatisko skatienu vērosiet gada sākumu un domāsiet par dažāda veida krīzēm. Iespējams, ka aizvien lietas neies tik labi kā gribētos, jo izjutīsiet izteiktu veiksmes faktora trūkumu. Varat nonākt arī iekšējās pretrunās starp savām vēlmēm un likuma stingro burtu. Uztraukumam gan nav pamata, jo šis posms būs jūtams līdz vasaras vidum. Pirmo gada pusi vēlams veltīt ceļojumu un mācību procesu plānošanai, garīga rakstura rakstu studēšanai.

No izteikti aktīvām darbībām līdz jūlija vidum vēlams atturēties laika posmā no 8. līdz 19.janvārim dzimušajiem. Šiem zīmes pārstāvjiem vēlams arī uzmanīgi komunicēt ar radiem, draugiem, partneriem ārvalstīs, jo šķietami nevainīgas darbības var novest pie dziļākiem konfliktiem. Šis varbūt arī nav labākais laiks ar finansēm saistītu svarīgu lēmumu pieņemšanai.

Savukārt liktenīgi notikumi, kā arī iekšēja sajūta par šķietami nenovēršamā tuvošanos var piemeklēt no 2. līdz 4. janvārim dzimušos. Lai atvieglotu iekšējo nolemtības sajūtu, vēlams nodarboties ar vecu lietu restaurēšanu, kā arī ieteicams atbrīvoties no nevajadzīgām mantām, krāmiem. Šīs darbības var veikt visa gada garumā.

 

Foto: TVNET

ŪDENSVĪRS

 

Radošuma gars būs novirzīts personīgās pilnveidošanās virzienā, jo interesēs viss, kas saistīts ar fitnesu, enerģisku sevis apliecināšanu fiziskā līmenī. Iespējams, ka daļa zīmes indivīdu izjutīs vēlmi visnotaļ radikāli aizstāvēt savu viedokli.

Lielos projektus, idejas, kuras saistās ar investīcijām, līdzekļu apguvi, vēlams realizēt gada pirmajā pusē, posmā no 1.marta līdz 1.jūlijam. Īpaši tas attiecas uz zīmes pārstāvjiem, kuri ir dzimuši posmā no 20.janvāra līdz 13.februārim. Savukārt gada otro pusi vēlams veltīt dažādu projektu plānošanai jeb nelielu aktivitāšu realizācijai.

Zīmes pārstāvjiem, kuri ir dzimuši no 9.februāra līdz 19.februārim, 2014.gads var nest daudzus pārbaudījumus par spēju uzņemties atbildību, kā arī spēt sekmīgi vadīt savu dzīvi. Šeit vairs nav vietas dzīvošanai «urāniskā stilā», bez plāna un mērķa, bet gan būs jāvadās pēc iepriekš izplānotu aktivitāšu saraksta. Šajos datumos dzimušajiem vēlams pieskatīt savu, kā arī vecāku veselību un uzmanīgi komunicēt ar vecāka gadagājuma cilvēkiem.

 

Foto: TVNET

ZIVIS

 

Šai zīmei 2014.gads nesīs izaugsmi tieši garīgajā līmenī, mazāku akcentu liekot uz materiālām lietām. Turpināsies šīs zīmes pārstāvju transformācija, ļaujot ielūkoties dažādos ticības jautājumos, kā arī ezotērikas pasaulē. Gada pirmajā pusē akcents tiks likts uz savas dzimtas sakņu izpēti, laiku veltot savai ģimenei un tuvākajiem. Izaugsme, t.sk. fiziskā līmenī, būs novērojama tiem, kas dzimuši posmā no 3. līdz 20. martam. Šis laiks nesīs daudzas iespējas, un tikai no jums būs atkarīgs to izmantošanas potenciāls.

Savukārt gada otrajā pusē būs jārisina jautājumi, kuri ir bijuši aktuāli pagātnē. Iespējama pagātnes situāciju atkārtošanās, un dažbrīd var šķist, ka Zivs zīmes pārstāvji atrodas vāveres ritenī. Īpaši aktuālās tēmas var būt saistītas ar ceļošanu, garīgām autoritātēm, ticības lietām. Ņemot vērā šo norādi, atbilde uz rēbusiem ir jāmeklē pagātnē, vadoties pēc principa, ka šodiena un nākotne ir pagātnes atspoguļojums.

Jānis Bēniķis,astrologs