Zvaigžņu prognoze 11.11.11.

Zvaigžņu prognoze 11.11.11.

11. Nov 2011, 06:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Ko par tik maģisko datumu, kuru daudzi šogad ir izvēlējušies arī par savu kāzu dienu, saka astroloģiskās prognozes? Jautājam Sieviešu Kluba ekspertam Jānim Bēniķim, sertificētam astrologam. Kādas tad pārmaiņas mūs sagaida šajā Ūdensvīra laikmetā? Lasi turpinājumā>>

 

Jāsaprot, ka laikmeti nesākas strauji, pāreja uz Ūdensvīra laikmetu ilgs apmēram 150 gadu. Tas Ūdensvīra laikmets, kuru šobrīd sajūtam, ir vēl tikai kā rītausma. Uz radikālām pārmaiņām cerēt nav vērts.

 

Galvenās izmaiņas, kuras skārs praktiski visus – tehnoloģijas attīstība. Pārādās arvien jaunas tehnoloģijas. Ja līdz šim tehnoloģijas tik ražotas ar mērķi kļūt par masu patēriņa produkciju, tad Jaunajā laikmetā tās kļūs vairāk individualzētas. Attīstīsies zīmoli, līdzīgi kā šobrīd ir attīstījies zīmols Apple.

 

Nākamās izmaiņas, kas gaidāmas – mainīsies reliģiskie uzstādījumi. Jānis Bēniķis norāda, ka jau šobrīd daudz cilvēki saprot, ka esošās reliģijas ir nepilnīgas. Tās nesušas pietiekami lielu ļaunumu. Eksperts uzskata, ka visticamāk ar laiku radīsies jauna reliģija vai ticība, kurā par pamatu tiks ņemta Visuma kārtība, nevis konkrētu cilvēku ambīcijas.

 

Trešās lielās pārmaiņas, kas gaidāmas – mainīsies demokrātija. Jau šobrīd krīt dažādi režīmi, kurās akcents vērsts uz kolektīvajām spējām. Turpmāk prioritāte būs uz individualitāti.

 

Zvaigžņu un planētu stāvoklis 11.11.11. nav īpašāks vai citādāks nekā citās dienās šobrīd. Tādēļ astrologs nekādas globālas izmaiņas, ko fiziski jutīsim, nesola. „11. Novembris būs tikpat mierīgs kā jebkura cita novembra diena. Ir sācies foršs laikmets, kura laikā ļoti attīstīsies tehnoloģijas. Mainīsies vērtības. Ja līdz šim vērtība bija nauda, nākotnē tiks vērtēta garīgā plāksne. Mums katram jākļūst vēl radošākam un individuāli jāstrādā, nevis kolektīvi, kā varbūt līdz šim bija ierasts,“ tā Jānis Bēniķis.

 

 

Kintija Bulava, www.sieviesuklubs.lv

 

Vēlies uzzināt ko vairāk par Jauno laikmetu? Nāc uz Sieviešu Kluba semināru pie Andžeja Reitera jau 16. novembrī. Lai pieteiktos, spied šeit>>