Vieglums ķermenī un garā!

Vieglums ķermenī un garā!

02. Jul 2011, 17:46 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Sveikas, līdzjutējas un līdzdarbotājas šajā cīņā ar liekajiem kilogramiem un formas uzlabošanu!

 

Laikam ikviena, kur izjutusi vieglumu ķermenī pēc sportošanas, sapratīs, ko es ar to domāju! Ne tikai pēc nodarbībām ir viegla sajūta, bet arī ikdienā. Un tas ir noticis vairāku iemeslu pēc:

 

- cenšos ierobežot sevi saldumu lietošanā. Atzīšos, grūti man gan ir ar to ierobežošanu, jo esmu īsta saldummīle, bet kaut kā mēģinu turēties ar visai radikālu metodi- mājās praktiski nav saldumu!

- arī ārpus treniņiem dzīvoju aktīvu dzīvi, piemēram, braucu ar velosipēdu uz treniņiem, dodos garās pastaigās ar ģimeni;

- daudz uzņemu šķidrumu, sevišķi darba dienās;

- un ikdienā mēģinu saskatīt labo un gaišo, jo arī labais garastāvoklis paceļ spārnos :)

 

Lai gan svari spītīgi turas pretī rādīt man patīkamu rezultātu (līdz mērķim vēl solis jāsper), svars ir krities, ķermenis kļuvis daudz stingrāks (pazuduši visas "mīlas rokturīši" sānos) un āda gludāka. Jautāsiet, kā es to panācu? Protams, ka ikdienas aktivitātes ir svarīgas, bet nozīmīga ir arī ādas kopšana. Katru vakaru gan nesanāk ieziesties ar manu iecienīto ķermeņa krēmu, bet man ir arī cits paņēmiens- rūdīšanās un kontrastdušas! Vispirms silta duša, nomazgāšanās un tad vairākas reizes izmērcēšanās vēsākā ūdenī! Ādas kņudināšana un enerģijas pieplūdums organismā ir tik pārsteidzoši liels un patīkams, ka ar kontrasdušām var iekrist azartā!

 

Vai zināt, kas man tagad sevī ĻOOOOOOTI patīk? Rokas! Nemūžam nebūtu iedomājusies, ka man var būt tik skaisti augšdelmi! Vienmēr šķitis, ka rokas ir samērā vājas (atceros skolas laika mokošās piepumpēšanās uz sola, kas vienmēr sagādāja problēmas :)), bet tagad... Bet tagad man patīk gan nelielais reljefs, gan stingrums!

 

Meitenes, sportošana dot pārliecību par savu ķermeni un liek to iemīlēt atkal un atkal, iemīlot katru ķermeņa daļu, katru ādas pleķīti! Es jau nevaru sagaidīt trešdienas treniņu! Un, jā- man sāk likties, ka 3 reizes nedēļā sāk palikt par "īsu" :)

 

Kad Tu pēdējo reizi sajuti vieglumu savā ķermenī?

Vai Tu ikdienā lieto kontrastdušas?

 

Kristīne, portāla redaktore

 

Stunda tikai sev- rīta vingrošana!

Fitness kopā ar bērnu kā kvalitatīvi pavadīts laiks!

Vingrot vienatnē ir grūtāk nekā ar kādu kopā!

Rīta vingrošana- enerģija visai dienai!

Svars sāk kristies!

Četri pakāpieni līdz sasniegumiem. Portāla redaktore turpina vingrot!

Vingrot? Jā, jāsāk tieši tagad!

1

taschinka taschinka 31. Aug 2010, 21:09

Tas tiesa,ka sportosana nodrosina viegluma sajutu.
It ka sportosana nogurdina,bet tai pat laika skiet,ka viss kermenis ka no jauna piedzimis.
Ta tik turpinat.

31. Aug 2010, 16:05

Super, ka ir jau tik labi rezultāti!!!!😀😀😀