Alternative content

VIDEO! Lielākais gabals - SEB pensijām!

05. Oct 2010, 15:01 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Uzkrājumus pensijai mēs veidojam pamazām, rūpīgi izvēloties veidu, vietu un padomdevējus. Jo veiksmīgāki un pieredzes bagātāki speciālisti izvēlēti, jo lielāks ir mūsu guvums – nodrošinātas vecumdienas. Tad varam būt priecīgi par to, ka izvēlētais sabiedrotais – banka – ir bijusi mūsu pilnā loze.

 

Mēs esam lepni, ka tieši tā var justies SEB pensiju klienti – viņu peļņa jeb starpība starp klientu kopējām iemaksām un uzkrāto pensijas kapitālu ir sasniegusi vairāk nekā 12 miljonus latu. Saskaņā ar VSAA 01.12.2009. datiem 21% no visiem pensiju 2. līmeņa dalībniekiem par savu pensiju pārvaldītāju izvēlējušies SEB. Kopš pensiju 2. līmeņa darbības sākuma 01.07.2002. SEB pensiju klienti ir nopelnījuši 38% no kopējā 31 miljona latu pensiju kapitāla pieauguma.

 

Pārliecinies, kur esi Tu


Kļūsti par SEB pensiju klientu arī Tu un veido savus uzkrājumus pie pieredzējuša pensiju pārvaldītāja! Tas ir pavisam vienkārši – Tev jāizpilda iesniegums jebkurā SEB bankas klientu apkalpošanas centrā vai arī internetbankā! Arī tad, ja neesi pārliecināts, kas šobrīd ir Tavas pensijas pārvaldītājs, – ienāc SEB bankā un izdari izvēli par labu nodrošinātām vecumdienām!

 

Turklāt...

Mums ir vēl vismaz divi iemesli, lai Tu savu pensiju uzticētu SEB – viens ir intriģējošs, otrs – ļoti garšīgs!

 

Intriģējošais: aizpildot pensiju 2. līmeņa iesniegumu līdz šā gada 28. februārim jebkurā SEB bankas filiālē vai Ibankā, Tu piedalies izlozē* ar iespēju laimēt vienu no četrām dāvanu kartēm 500 latu vērtībā!

 

 

 

 

 

 

 

Garšīgais: piesakoties pensiju 2. līmenim pie mums, novēlam Tev labu apetīti lielākam gabalam! Saņem kuponu, un, pērkot jebkuru garšīgo picas gabalu Lulu picērijā, vēl divus tādus pašus gabalus Tu iegūsi pilnīgi par brīvu!

Nā-ču!

 

Izdari gudru izvēli – ņem lielāko gabalu savai pensijai ar SEB!