Vēl viena kūka "Ziemas pika", kas bija atbraukusi uz MK tusiņu!

Vēl viena kūka "Ziemas pika", kas bija atbraukusi uz MK tusiņu!

09. Feb 2011, 19:26 Ambera_2012/ Jelgavas MK Ambera_2012/ Jelgavas MK

Ziemas Pika

Tik bildē ziemas pika ir cietusi:(

 

Nepieciešams:

500 gr. Biezpiens graudānais

50 gr. rozīnes ( es neliku)

100 gr. krāsainie cukāti

saujiņa riesktu

200 gr. skābais krējums

200 gr. saldais krējums

200 gr. kelogs pārslas

 

Bļodā sajaus biezpienu, cukuru, skābo krējumu, kārtīgi samīca. Šeikerī sakuļ saldo krējumu, pieliekam rozīnes, riekstus un cukātiņus. Izdekorējam želejas formu- vispirms ieziežam ar eļlu un tad izskaisam ar krāsainiem cukātiņiem.

 

Kelogs pārslas sastampā ar stampiņu, ne ļoti smalki, pievieno masai. Ja biezpiens ir ļoti šķidrs , tad kellogsu pievieno vēl. Gatavo masu liek formā viegli pieblīvējot. Ievieto saldētavā uz 15 minūtēm. Ņem arā un degustē!

 

Lai labi garšo!!!

04. May 2010, 10:36

es gan nenobaudīju😀
Bet skatos Tu esi riktīgi pacentusies ar mielastu😃😃

mamma27 mamma27 04. May 2010, 09:42

Neskatoties uz to ka cietusi,bija garšīga. es gan tikai nedaudz nobaudīju,jo vēders jau bija pilns.😀