Uzsāc e-studijas ziemā un saņem planšetdatoru

Uzsāc e-studijas ziemā un saņem planšetdatoru

29. Jan 2012, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Ziema ir īstais laiks, lai uzsāktu studijas un izmantotu ziemas uzņemšanu. Tas ir laiks, kad aiz loga aukstums un sals, un ir īstais laiks mācībām, līdzās siltai tējas krūzei un gaišām domām.

 

Līdz ar ziemas uzņemšanu Biznesa vadības koledža Tev piedāvā lielisku iespēju uzsākt e-studijas un saņemt ērtu planšetdatoru, kas padarīs tavas e-studijas divtik ērtākas. Proti, ņem līdzi draudzeni, kolēģi, māsu, brāli vai jebkuru citu cilvēku, kurš arī vēlas studēt e-studiju formā.. Abi atnākat uz Biznesa vadības koledžu, iestājaties, kādā no izvēlētajām biznesa studiju programmām un abi saņemsiet planšetdatorus, lai vēl ērtāk varētu plānot un organizēt savu studiju procesu. Studiju maksa, izmantojot ziemas uzņemšanas piedāvājumu, tikai no 395 latiem semestrī. Studiju cena semestrī, tāpat kā e-studijas ir ļoti draudzīgas.

 

Uzsākot e-studijas divatā jums ir lieliska iespēja studiju procesu izvērst par radošu piedzīvojumu. Gatavošanos pārbaudījumiem un eksāmeniem varat veidot gan kopā, gan individuāli. Video lekcijas varat vērot kopā, ērti iekārtojoties dīvānā, pierakstot svarīgāko, pārlasot studiju grāmatā attiecīgās nodaļas un pārrunājot jauniegūto informāciju. Tas var kļūt par aizraujošu procesu, kas vēl labāk palīdzēs izprast studiju priekšmetus. E-studiju procesā nav nekas jāmācās no galvas, jo svarīgākais, lai jūs izprotat studiju priekšmetu vielu. Tādēļ nekavējies ilgi un piesakies e-studijām un iegūsti augstāko izglītību tikai 2,5 gadu laikā.

 

Biznesa vadības koledža piedāvā e-studiju formā iegūt augstāko profesionālo izglītību 7 studiju programmās:

 
Tūrisma un viesnīcu serviss, kvalifikācija - viesnīcu servisa organizators


Tiesību zinātnes, kvalifikācija - jurista palīgs


Sabiedriskās attiecības un reklāma, kvalifikācija - sabiedrisko attiecību speciālists)


Personāla psiholoģija un cilvēkresursu vadība, kvalifikācija - personāla speciālists


Grāmatvedība un finanšu plānošana , kvalifikācija - finanšu speciālists


Komercdarbība, kvalifikācija - mārketinga un tirdzniecības speciālists


Iestāžu darba organizācija un vadība, kvalifikācija - biroja administrators

 

Vairāk informācijas par ziemas uzņemšanu un e-studijām Biznesa vadības koledža meklēwww.bvk.lv

 

 


 Vairāk par ziemas uzņemšanu BVK lasi šeit>>