Studē ērti ar video lekcijām

Studē ērti ar video lekcijām

20. Jan 2012, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Skolas solā mēs apguvām dažādas būtiskas dzīves gudrības. Arī augstskolas solā pavadītais laiks vainagojās ar zināšanām un diplomu. Taču tagad skolas solā vairs nav jāatgriežas, lai apgūtu jaunas zināšanas, iegūtu izglītību un augstākās profesionālās izglītības diplomu!

 

Jā, tieši tā tagad lekcijas apmeklēt vari neizejot no mājas, ceļojot vai atpūšoties pie dabas. Apmeklēt video lekcijas Tu vari jebkurā Tev ērtā vietā un laikā. Ieslēdz attiecīgā priekšmeta video lekciju, klausies, skaties un baudi. Viss kā dzīvē!

 

Video lekcijas ievērojami atvieglo studentu mācību procesu, jo rada klātbūtnes efektu. Tu vari atgriezties pie tiem lekcijas punktiem, kurus neizprati. Tu dzirdi visu pasniedzēja stāstījumu, piemērus un tēmas izklāstu paralēli studiju grāmatās ietvertajam materiālam.

 

Šobrīd pasaulē e-studijas ir ārkārtīgi iecienīta studiju forma, jo pielāgojas jebkura cilvēka dzīves ritmam. Rūpīgi sekojot pasaules tehnoloģiju attīstībai un ejot kopsolī ar to arī video lekcijas ir īsts brīnumlīdzeklis. Video lekcija ir tā pati „klasiskā” lekcija auditorijā, bet jaunā, mūsdienīgā ietvarā, proti, video formātā Tavā datorā.

 

Lūk, lai Tevi iepriecinātu un radītu izsmeļošu priekšstatu par to kā norit video lekcijas Biznesa vadības koledžā, neliels uzskatāms piemērs, cik tas ir ērti, vienkārši un saprotami. Arī Tu vari izmēģināt video lekciju un novērtēt tās priekšrocības. Jauku skatīšanos!

 

Lai noskatītos video materiālu, spied šeit un lejuplādē! 

http://www.itworks.lv/exchange/44_processed.zip

 


Vairāk par ziemas uzņemšanu Biznesa vadības koledžā lasi šeit>>

 

 

 

Kā tev patīk šī video lekcija?