Šodien Sieviešu Klubā apgūsti galda kultūru ar Irmu Kalniņu

Šodien Sieviešu Klubā apgūsti galda kultūru ar Irmu Kalniņu

09. Dec 2010, 10:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Vēl vari paspēt pieteikties uz lielisko semināru, kuru vadīs etiķetes un protokola eksperte Irma Kalniņa. Viņa dalīsies savā pieredzē, kā pareizi saklāt galdu un kā ne tikai baudīt maltīti, bet pie tā arī labi justies.

 

Decembris ir ievadījis saviesīgo pasākumu mēnesi, kurā daudzi no mums jau ir un vēl būs aicināti piedalīties dažādos saviesīgos svētku pasākumos, tajā skaitā pie klātiem galdiem. Vienmēr aktuāls būs jautājums par to, kā būt pārliecinātai par sevi ikkatrās viesībās, par savu uzvedības kultūru, manierēm un tādējādi atstāto iespaidu. Tāpēc Sieviešu klubs sadarbībā ar etiķetes eksperti Irmu Kalniņu aicina apgūt galantās prasmes un iemaņas, kā kļūt par paraug namamāti un kā pārliecinoši justies pie viesību galda.

 

Irma Kalniņa: "Galds gan ikdienā, gan svētkos ir daļa no mājas dvēseles, jo pie tā ne tikai baudām maltīti, bet tiekamies un pārrunājam mūsu priekus un arī rūpes. Galdauts, salvetes, trauki, rotājumi - kā tos izvēlēties dažādās situācijās un ko darīt, lai visi pie galda justos labi un ērti - to var apgūt ikviena sieviete, lai kā prasmīga namamāte saviem tuvajiem radītu mājīgu vidi ikdienā un svinīgu - svētkos."

 

 

Lai pieteiktos uz šo semināru, spied šeit!