Sieviesuklubs.lv aicina uz DVD filmas par skaistumkopšanu prezentācijas pasākumu

Sieviesuklubs.lv aicina uz DVD filmas par skaistumkopšanu prezentācijas pasākumu

06. Dec 2011, 12:29 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Sieviesuklubs.lv aicina uz skaistumkopšanas DVD „Esi skaista ikdienā” prezentācijas pasākumu. Pasākumā ar izglītojošu semināru uzstāsies eksperti, kuri piedalījušies skaistumkopšanas DVD tapšanā. Prezentācijas pasākums un semināri notiks 3. Februārī plkst. 18:00 Sieviešu Klubs telpās, Vīlandes ielā 1-9, 2. stāvā. 

 

Pasākuma programma:


18:00 – apvienotā skaistumkopšanas un fotostudijas salona „Art’e Studio“ vadītāja Diāna Strazdiņa stāstīs, kāpēc ikdienā ir tik svarīgi rūpēties par savu skaistumu. Viņa atklās arī dažādus noslēpumus un vērtīgus paņēmienus, kurus ikviena sieviete var viegli ieviest savos skaistuma rituālos.  Notiks arī make – up meistarklase, kuras laikā vienai no semināra dalībniecēm tiks veidots grims.

 

19:00 – Latvijas Televīzijas stila nodaļas vadītāja, stiliste Dace Grīnberga stāstīs par matu kopšanu un veidošanu. Kā sievietei mājas apstākļos sev izveidot svētku frizūru? Kā sakopt savus matus 5 minūtēs tā, lai tie izskatītos kā “tikko no salona”? 



20:00 – „Labo sajūtu laboratorijas“ radītāja un jogas meistare Ilvita Kļaviņa stāstīs par jogas ietekmi uz sievietes labsajūtu un dzīvi. Lekcijas ietvaros arī praktiska izkustēšanās. 

 


Jaunais Sieviešu Kluba DVD „Esi skaista ikdienā” tapis sadarbībā ar skaistumkopšanas ekspertiem un profesionāļiem, tāpēc tajā atrodamas noderīgas filmas par sejas ādas ikdienas kopšanu, dienas grima veidošanu, uzacu korekciju, kā arī vērtīgi padomi, kas noderēs sievietes kosmētikas maciņa satura veidošanā. DVD stāstīts arī par īsu un garu matu kopšanu un veidošanu ikdienā, kā arī par to, kā saposties īpašam vakaram. Īpaša filma arī par ķermeņa ādas kopšanu ikdienā – vaksāciju un ūdens procedūrām ķermenim jeb mājas SPA. DVD iekļauts arī 15 minūšu ikdienas jogas komplekss.

 

 

 

„Jaunā videoenciklopēdija „Esi skaista ikdienā” būs padomdevējs ikvienai sievietei par to, kā justies pārliecināti sievišķīgai ik dienu un vienlaikus just iedvesmu, veroties pašai savā spoguļattēlā. Mūsu īpašās rūpes ir sievietes ar maziem bērniņiem – tās,kas ikdienā nevar atrast nedz laiku, nedz resursus dārgo salonu apmeklējumiem, bet skaistas vēlamies būt mēs visas! Tādēļ jaunā DVD skaistumkopšanas videoenciklopēdija nāks talkā ar pavisam praktiskiem, mājās atkārtojamiem padomiem”, stāsta Sandija Salaka, Sieviešu Klubs vadītāja.


„Ja sieviete grib nodarboties ar jogu mājās, Sieviešu Kluba DVD šo iespēju piedāvā. Tas ir labs paraugs, pēc kā vadīties un arī lielisks veids, kā paplašināt savu redzes lauku. Ir dažādi iemesli, kādēļ neizdodas pievienoties grupu jogas nodarbībām. Šis disks ir palīgs, lai ar jogu katrs pats iemācītos nodarboties mājās. Disks palīdzēs arī jogu vairāk iepazīt. Ziemā varbūt ar jogas kompleksu būs jānodarbojas televizora priekšā, kamēr apgūst visu programmu. Bet jau vasarā varēs vingrot pludmalē, mežā vai savos laukos, kur vien sieviete pati vēlēsies,“ iesaka Ilvita Kļaviņa, Labo sajūtu laboratorijas jogas speciāliste.


„Diskā ir derīgi padomi katrai sievietei, kura ikdienā grib uzturēt kārtībā savu ķermeni un ādu. Noskatoties Sieviešu Kluba DVD, var uzzināt daudz interesantu nianšu par ķermeņa kopšanu. Tagad, kad ārā ir ziema, iesaku sievietēm īpaši rūpēties par ādas barošanu. Var izmantot ķermeņa eļļas, sviestus un doties aromātiskajās vannās. Ir ziemas tumšie vakari un katrai sievietei ieteiktu atrast laiku sev un sevis lutināšanai. Apkārtējie noteikti to pamanīs un novērtēs. Sieviešu Kluba DVD „Esi skaista ikdienā“ ir labs palīgs sevis lutināšanai,“ ir pāliecināta Diāna Strazdiņa, „Art’e Studio“ īpašniece.

 

Ja vēlies apmeklēt šo pasākumu un dāvanā saņemt arī jauno disku, esi laipni aicināta pieteikties!


Aizpildi pasākuma reģistrācijas anketu ŠEIT

 

Piesakies pa tālruni: 67350750

 

Gaidīsim, jo tie ir mūsu Svētki!!!