Sestdienas rīti turpmāk kopā ar „Sieviešu klubs”- klausies jau rīt radio SWH

Sestdienas rīti turpmāk kopā ar „Sieviešu klubs”- klausies jau rīt radio SWH

29. Aug 2011, 12:47 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

No 23. oktobra "Radio SWH" ēterā sadarbībā ar portālu Sieviesuklubs.lv, katru sestdienu no plkst. 8:00 līdz 11:00 skanējumu sāks jauns radio raidījums sievietēm „Vladis Klausās sievietēs”, kas priecēs un ik sestdienas rītu tevi lutinās ar sievietes ausīm tīkamiem tematiem un sirdslietām.

 


Raidījumā „Vladis Klausās sievietēs”, ik sestdienas rītu tiks runāts par visu, kas svarīgs mūsdienu sievietei, aptverot plašu tematiku - par ikdienu, svētkiem, darbu un atpūtu, dzīvesstilu, skaistumu, veselību, ģimeni un attiecībām. Raidījuma „Vladis Klausās sievietēs” tēmas un informāciju, kā arī par studijas viesiem rūpēsies portāla „Sieviešu klubs” pieredzējušās speciālistes.


„Sestdiena tradicionāli ir brīvdienu rīts, kuram nav raksturīga steiga. Pat, ja nav iespējams laiski zvilnēt dīvānā, bet jādarbojas virtuvē, gatavojot ģimenes brokastis vai jāveic jebkādus citus darbus, jau no šīs svētdienas Sieviešu klubs rūpēsies par sestdienu rītu patīkamo pusi”, stāsta Sandija Salaka, „Sieviešu klubs” vadītāja.


Raidījuma skanējuma laikā paredzētas gan diskusijas par sievietēm svarīgām tēmām ar pieaicinātiem studijas viesiem- ekspertiem, gan dažādi konkursi un temati, kuros sievietes varēs aktīvi iesaistīties, zvanot uz ētera studiju. Sieviešu kluba raidījumu vadīs Liene Bērziņa un Vladis Goldbergs. Katru sestdienu studijā tiks aicināti eksperti kādā sievietēm interesantā jomā.

 

Raidījuma vadītāja Liene Bērziņa. Foto: F64

„Iesaistīšanās šajā radio raidījumā pirmkārt ir pozitīvs izaicinājums man pašai, kur televīzijas pieredze man noteikti palīdzēs. Esmu priecīga par iesaistīšanos šajā projektā, jo pati esmu jauna sieviete, kas alkst uzzināt daudz jauna. Es ticu uzskatam, ka, ja sieviete ir laimīga, tad arī visi citi viņai apkārt ir laimīgi un man prieks, ka sestdienu rītos varēšu dalīties uzzinātajā ar raidījuma klausītājām un tādējādi sniegt gan informatīvu, gan pozitīvu emociju devu brīvdienu rītam”, pārliecināta ir Liene Bērziņa, jaunā raidījuma vadītāja.

 

„Sestdienās mūs klausās ne tik vien sievietes, bet arī pulka daudz vīriešu, kuriem, domājams, ir tik pat daudz jautājumu par viņu mīļotajām sievietēm. Jo viņi uzskata (un nereti pamatoti!), ka sievietes veikalos, frizētavās, fitnesa klubos un citur pavadīto laiku velta viņiem. Citiem vārdiem sakot – gan sieviete vīrietim sniedza čūskas ieteikto ābolu, bet vīrietis ar lielu prieku to ņēma pretim. Tālab, mēs ticam, ka abu dzimumu auditorijai šis sestdienu rīts būs pievilcīgs un savstarpēji motivējošs. Tāpēc paša raidījuma laikā vīriešu intereses godam centīšos pārstāvēt es, Vladis Goldbergs.”

 


Sieviešu kluba dalība radio raidījumā kā ideja radās veiksmīgi aizsākot un realizējot ideju par Sieviešu klubu, kurš apvienotu sievietes no visas Latvijas un būtu draugs un sabiedrotais ikvienai sievietei gan ikdienā, gan sadzīvē, gan attiecībās un karjerā, līdz pat savas dzīves virziena vai piepildījuma meklējumos. Kopš 8. marta augstu popularitāti guvušais Sieviešu kluba interneta portāls www.sieviesuklubs.lv kļuvis par vietu, kas runā un uzrunā, uzklausa un aicina uz diskusiju.


Šeit dzīvē sapazinušās neskaitāmas sievietes, iegūstot jaunus draugus un domubiedrus, biznesa kontaktus un atbildes uz dažādiem sev interesējošiem jautājumiem, ko sniedz Sieviešu kluba ekspertu komanda.