Sāļais pīrāgs

Sāļais pīrāgs

10. Jan 2012, 00:09 taschinka taschinka

Pamatam mīklu izvēlējos to pašu,no kuras cepu pīrādziņus.

 

Mīkla labu uzrūgst un labi garšo.

Mīklu pēc iespējas planākā kārtiņā izrullējam,jo tā vēl piepūšās. tad pa virsu lieku majonēzi,kečupu,sīki sagrieztus sīpolus,sīki sagrieztus marinētus gurķus,desu gan doktora,gan kūpinātu Parmezāna.Tad tomātus,kam noņemta miziņa,garšvielas un lieku cepties 30 minūtes 200 grados.Pēc 30 minūtēm uzberu sieru un cepu vēl 5 minūtes.

Kad gatavs,ļaujam mazliet atdzist,un tad sagriežam gabaliņos.

Ir viens knifiņš,ja nevēlas,lai mīkla sasūcas ar visām sulam no gurkiem,tomatiem utt.,tad mīklu mazliet apsmērē ar olīveļļu un tad tik liek sastāvdaļas.