Sākas pieteikšanās uz nākamo TARO apmācību

Sākas pieteikšanās uz nākamo TARO apmācību

26. Jul 2012, 16:10 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Tā kā pieprasījums pēc taro zināšanām ir liels, Sieviešu Klubā esam izveidojušas jau nākamo taro apmācību kursu. Jau no 13. oktobra Sieviešu Klubā arī ceturtdienās notiks taro apmācības. Izpēti, ko mēs mācāmies! Varbūt arī tu vēlēsies pievienoties, iegūt jaunu un sievišķīgu hobiju!

 

 

Kādēļ ir vērts uzsākt mācības Sieviešu Kluba TARO skoliņā?

 

  • Tā ir iespēja tuvāk iepazīt simbolu pasauli, atklāt TARO kāršu dvēseli;

 

  • TARO skolotāja Kristīne Dunska rūpīgi un izsmeļoši stāsta par katras kārts nozīmi, veltot tam pietiekami ilgu laiku. Tā, lai katra skoliņas dalībniece pilnībā izprot TARO noslēpumus;

 

  • Ja būsi apguvusi TARO, turpmāk ikdienā tev vienmēr būs vajadzīgās zināšanas, lai izšķirošos brīžos pieņemtu pareizāko lēmumu;

 

  • Tāpat TARO zināšanas pavērs plašāku skatu uz savu dzīvi, likumsakarībām un visu pasauli kopumā;

 

  • Tavas TARO zināšanas noteikti patiks arī tuvākajām draudzenēm, jo viņas nenocietīsies un lūgs, lai izliec TARO arī viņām;

 

  • TARO - tas ir lielisks hobijs tumšajiem un drēgnajiem rudens vakariem. 

 

  • Mācoties Sieviešu Kluba TARO skoliņā jau astoņu nedēļu laikā vajadzīgās zināšanas būs tev rokā (pareizāk - galvā! :)). 

 

  • Turklāt Sieviešu Kluba TARO skoliņā nebūs nekāda slinkošana! Skolotāja Kristīne uzdod arī mājas darbus, bet, lai iegūtu sertifikātu, kas apliecina, ka tu proti TARO, tev būs jāliek arī eksāmens. 

 

  • Jā, kā jau saprati pēc iepriekš lasītā, pēc 8 nedēļu apmācību kursa, iegūsi sertifikātu, kas apliecina, ka proti TARO. 

 

  • Papildus bonuss - Kristīne teju katru nodarbību sagatavojusi kādu papildus interesantu informāciju, kas noderēs ikvienai praktiskajai saimniecei. 

 

KAS TEV NEPIECIEŠAMS, LAI APGŪTU TARO?

 

Pirmkārt, interese par TARO kārtīm un vēlme mācīties. Otrkārt, pierakstu klade un rakstāmais (nodarbībās daudz būs jāraksta). Un treškārt, pašai savas TARO kārtis. Ja neesi tās jau nopirkusi, tas nekas. Pirmajās nodarbībās izrunāsiet, kuras kārtis tieši tev būtu vispiemērotākās. 

 

 

Iepazīsties arī ar Sieviešu Kluba TARO skoliņas vadītāju Kristīni Dunsku!

 

 

 

Kristīne Dunska pēc savas profesijas ir juriste, bet jau 15 gadus vismaz hobija līmenī aizraujas ar ezotēriku. Ir mācījusies gan astroloģiju, gan taro kārtis, pētījusi rituālus un paražas, kuras esam mantojuši no senčiem. Ne velti Sieviešu Klubā esam aicinājušas Kristīni vadīt TARO skoliņu un dažādus tematiskos seminārus. Piemēram, lai sagatavotos labāk Vasaras Saulgriežu maģiskajai naktij, lūdzām, lai Kristīne dalās ar vērtīgajām ezotērikas receptēm.

 

 

Sieviešu Klubam Kristīne atklāj, ka ar ezotēriku sākusi nodarboties pateicoties savai māsīcai Akvelīnai Līvmanei. "Esmu daudz no viņas mācījusies. Šīs spējas un intereses mums ir dzimtā pārmantotas," stāsta Kristīne.

 

 INTERVIJU AR KRISTĪNI DUNSKU LASI ŠEIT>>

 

Vēl nevari izšķirties, vai Sieviešu Kluba TARO skoliņa tev ir vajadzīga? Ieklausies Lienītes pieredzē (viņa tieši šobrīd Sieviešu Klubā apmeklē TARO skoliņu).

 

"Sieviešu Kluba Taro skoliņā visvairāk man patīk tieši skolotāja Kristīne. Viņa uzreiz man iepatikās. Jutu, ka viņa ir ļoti pozitīvs cilvēks un ļoti, ļoti gudra. Atšķirībā no daudziem citiem skolotājiem, pie kuriem esmu bijusi jau iepriekš, Kristīne neskopojas ar savām zināšanām. Visu, ko viņa zina, viņa stāsta arī mums - meitenēm, kas pa vakariem mācās TARO.

 

Vēl man patīk tas, ka katru nedēļu, ja ir vajadzība, mēs TARO skoliņu varam ieplānot tieši tajā dienā, kad tiek visvairāk meiteņu. Tā kā mūsu apmācības grupā mācās arī sievietes, kurām ir maiņu darbs, šī iespēja ir ļoti noderīga."

 

 

 

Gaidām arī tevi Taro apguves kursos iesācējiem. Pirmā nodarbība 12.septembrī plkst.18.00!

 

 

Nodarbības notiks pirmdienās no 18.00 līdz 21.00

Rīgā, Sieviešu Kluba skaistajā centrā, Vīlandes ielā 1/9 (ieeja no Elizabetes ielas), 2.stāvā.

Tālr: 67350750

 

 

Apmācības kurss 10 nodarbības


Maksa 8 lati par nodarbību


Uz tikšanos!

 

 

LAI PIETEIKTOS SIEVIEŠU KLUBA TARO SKOLIŅĀ, SPIED ŠEIT>>