Sagādā savam bērnam īstu Ziemassvētku vecīša vēstuli no Somijas!

Sagādā savam bērnam īstu Ziemassvētku vecīša vēstuli no Somijas!

17. May 2010, 18:31 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Šobrīd uzsākts jauns, sezonāls projekts “Rūķīšu pasts”, kura idejas autores – mamma Elīna un auklīte Anna – piedāvā lielajiem un mazajiem bērniem izsūtīt smaržīgas, ar roku rakstītas Ziemassvētku vecīša vēstules no Somijas.

{pic:1}

Projekta “Rūķīšu pasts” pamatideja ir laikmetā, kad visu var “lejupielādēt” un “izprintēt”, piedāvāt bērniem nosūtīt īstas, pēc kanēļa un krustnagliņām smaržojošas vēstules kā dāvanu Ziemassvētku laikā.

 

Rūķīšu pasta birojs ir Elīnas paštaisītā interneta mājas lapa (blogs) www.rukisupasts.com , kas tapusi, neieguldot gandrīz nekādus līdzekļus. Tur katrs var apskatīt Latvijas rūķīšu pagatavotās Ziemassvētku vecīša vēstules.

 

Kā stāsta idejas autore Elīna, šis projekts balstās uz trīs stūrakmeņiem: “pirmkārt, vēlējāmies radīt kādu produktu, kas spētu iepriecināt un palīdzētu noticēt svētku brīnumam. Otrkārt, šādā veidā mēs parādām, ka arī māmiņa un auklīte var uzsākt kaut nelielu, bet savu biznesu. Un, visbeidzot, trešā būtiskā lieta ir īpašā vēstules pagatavošanas tehnika un tas, ka vēstule patiešām tiek nosūtīta no Ziemassvētku vecīša dzimtenes Somijas.”

 

Vairāk informācijas par “Rūķīšu pastu” iespējams iegūt  mājas lapā www.rukisupasts.com

Muuna Muuna 07. Oct 2009, 23:13

hm, interesanta ideja 😀

07. Oct 2009, 19:52

jauks parsteigums mazajiem

07. Oct 2009, 15:33

tiešam kaut kas jauns un intresants😀

07. Oct 2009, 13:59

Es jau paspēju pieteikties. 😀 Uztaisīšu pārsteigumu mazajam krustdēlam. 😀

07. Oct 2009, 13:58

Ļoti interesanti!Pierasts ir,ka bērni raksta vēstulītes Ziemassvetku vecītim,šeit otradāk!