Kārumu gatavošana turpinās arī Jaunajā gadā! Ieskaties māmiņas Annas Kovaļčukas receptē, kā pagatavot riekstu - šokolādes bumbiņas.
Vajadzēs:
{pic:1}
-0.150 gr zemesrieksti(var likt jebkurus, kādi labāk garšo)
-0.100 gr šokolādes
-0.060 gr pūdercukura
-0.010 gr vaniļas cukura
-1 ola
-kokosriekstu skaidiņās
-1/2 citrona sula, rīvēta miziņa
Pagatavošana:
{pic:2}
Apgrauzdējam riekstus.
{pic:3}
Riekstus sasmalcinām, liekam bļodā, pierīvējam šokolādi.
{pic:4}
Pieberam pūdercukuru.
{pic:5}
Pēc tam vaniļas cukuru.
{pic:6}
Pierīvējam citrona miziņu un izspiežam sulu.
{pic:7}
Piesitam olu.
{pic:8}
Visu kārtīgi samaisām.
{pic:9}
Taisām mazas bumbiņas. Ja līp pie rokām, saslapinām ar eļļu vai ūdeni.
{pic:10}
Apviļājam kokosa skaidiņās un liekam iekšā ledusskapī uz diennakti.
{smallpic:11}
Gatavs... Bumbiņas var likt iekšā speciālos papīrīšos, bet es neliku jo ļoti ātri apēdām:)
ups izlaidu pāris burtus...kondenseto pienu..vienvārd sakot pilnpienu😃
olas viet var ielikt 2 ēd,k kondesēto pienu😀😀nav jau obligati jaliek ola(aizmirsu pierakstīt😀
atkal kaut kas salds😀tas priecē
Paldies par jauku receptīti! Taču es olas vietā liktu sviestu.