Pulcējam draudzeņu komandas Mājsaimnieču olimpiādei!

Pulcējam draudzeņu komandas Mājsaimnieču olimpiādei!

15. Feb 2012, 12:20 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Gatavojoties Mājsaimnieču olimpiādei, kas notiks 25.februārī,Māmiņu Klubs tevi jau laikus aicina sapulcēt draudzenes un apmeklēt šo pasākumu visām kopā! Iespējams, tieši jūs tiksiet pie Māmiņu Kluba īpašās – atraktīvāko draudzeņu kolektīva balvām...  

Vai jau esi sākusi trenēties Mājsaimnieču olimpiādes atraktīvajām disciplīnām: pankūku mešanai gaisā, tīrīšanai, ēst gatavošanai un citām?

Lai vai kā, bet kopā ar draudzenēm šī nodarbe noteikti būs daudz aizraujošāka un līksmāka!

Sapulcē vismaz piecas savas draudzenes, kopīgi piedalieties visās Sieviešu Kluba un t/c Spice Home Mājsaimnieču olimpiādes disciplīnās un varbūt tieši tu un visas tavas komandas čaklās mājsaimniecītes saņems pārsteiguma balvu– Sieviešu Kluba DVD „Esi skaista ikdienā”!

Lai kandidētu Mājsaimnieču olimpiādes titulam „Atraktīvāko draudzeņu kolektīvs” un iegūtu balvas,pirmkārt, tev pasākumā ir jāierodas kopā ar vismaz piecām draudzenēm (ieskaitot tevi pašu).  

Otrkārt, lai pārējie zinātu, ka esat vienas komandas biedres, jums jāievēro vienots Dress Code, piemēram, jābūt kādam vienotam aksesuāram, apģērba detaļai vai vienādai kurpju krāsai.

Treškārt, jums, protams, ir jāiesaistās visās Mājsaimnieču olimpiādes disciplīnās.

„Atraktīvāko draudzeņu kolektīvu” izvēlēsimies un apbalvosim Mājsaimnieču olimpiādes laikā!

Piesakies pati un piesaki savas draudzenes Mājsaimnieču olimpiādei 2012. šeit!

Atceries, ka šī ir tikai papildus iespēja kā tikt pie jaukām balviņām un jautri pavadīt laiku, jo neraugoties uz to, vai kopā ar tevi būs draudzenes vai nē, tev vienalga būs iespēja sacensties par olimpiādes galveno balvu – īpaši energoefektīvās veļas mašīnas Electrolux EWF127540W A+++.Balvu vari apskatīt šeit! 

Tomēr kopā ar draudzenēm dalība Mājsaimnieču olimpiādē visnotaļ būs jautrāka, tādēļ nekavējies un uzdāvini sev un savām meitenēm vienu kopīgu, piedzīvojumiem un sievišķīgiem pārbaudījumiem bagātu dienu!

Tavs Sieviešu Klubs