Pret strijām un celulītu ar silīciju

Pret strijām un celulītu ar silīciju

01. Dec 2011, 16:50 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Silīcijs ir viena no būtiskākajām saistaudu barības vielām. Ja saistaudi ir stipri, āda ir elastīgāka un izturīgāka. Kā tieši uz ādas veselību iedarbojas silīcijs, lasi tālāk.

 

Silīcijs vienmēr iesaistās tad, kad vajadzīgas stabilas un elastīgas struktūras. Piemēri dabā ir zāles stiebri vai putnu spalvas, kam jābūt stingrām, bet kas nedrīkst salūzt. Tādas pašas prasības attiecas arī uz saistaudiem cilvēku organismā. Silīcijs ir nepieciešams tādēļ, ka tas ir neaizstājama barības viela visiem saistaudiem, pie kuriem pieder arī cīpslas un saites.

 

 

Silīcijs stingrai ādai

 

Mums kļūstot vecākiem, silīcija līmenis noteiktos audos, piemēram, asinsvados un ādā, pazeminās, novājinot saistaudus un izraisot celulītu. Biežāk to novēro sievietēm. Tas ir tādēļ, ka ādas virsējie slāņi, kuros atrodas saistaudi, sievietēm no dabas ir plānāki nekā vīriešiem.

 

Turklāt sieviešu taukaudus veido lielākas vaļīgi saistītas struktūras, kurās taukiem vieglāk uzkrāties. Tas veicina „apelsīna miziņas“ rašanos. Taču pastāv veids, kā no tā izvairīties.

 

Silīcijs stimulē kolagēna un elastīna sintēzi organismā. Kolagēns padara ādu stingru. Elastīns saglabā ādu elastīgu un vingru.

 

 

Sieviešu un vīriešu saistaudu atšķirības


 

 

 

Ieteikums:

 


Trīs mēnešu kurss, lai nostiprinātu saistaudus

Dzeriet 15 ml Original Silicea Balsam, kas atšķaidīts ar ūdeni, augļu sulu vai tēju, katru dienu trīs mēnešu garumā.

 

Sieviešu Kluba diskusijai:

Kāds ir tavs paņēmiens, lai stiprinātu ādu un pasargātu to no celulīta u

31. Jan 2011, 10:34

būs jāizmēģina. Paldies