Piektdienas satikšanās Vivido centrā

Piektdienas satikšanās Vivido centrā

21. May 2011, 15:09 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Tā nu bija pienākusi klāt piektdiena, un es devos uz Juglu, lai šoreiz piedalītos grupas vingrojumos. Šoreiz man par šo grupas vingrojumu ir jāsaka paldies Kristīnei, jo viņa mani pierunāja atnākt. Un tik tiešām bija ļoti interesanti un jautri kopā pavingrot ar citām. Tā man bija jau piektā reize, kad es eju uz fitnesa centru. Un visumā jutos ļoti labi.

 

Bet tagad  vairāk  par piektdienu. Neskatoties uz to, ka mazliet nokavējos, mani  visas sagaidīja ar smaidu. Pārģērbos, un treninju varējām sākt. Sākumā iesildījāmies, un tad pārgājām uz trenažierim. Šoreiz  treniņš man likās savādāks, nekā citās reizēs, kad esmu bijusi.

 

Laiks, kas bija domāts mūsu treniņam ļoti ātri paskrēja. Man pat neticējās, ka viss jau ir galā. Pat mana līdzi paņemtā meitiņa Keita ļoti labi jutās, un sanāca, ka arī viņa mazliet pavingroja līdzi. Man likās, ka viņai liela burzma nepatiks, bet šoreiz es kļūdījos. Viņa mūs ar savu smaidu mazliet iepriecināja un treniņu padarīja jaukāku :)

 

Tā nu tagad es gaidu ar nepacietību otrdienu, kad atkal varēšu doties uz Vivido centru, lai turpinātu savu iesākto programmu.

 

Es  piedāvāju arī jums nelielu ieskatu mūsu piektdienas piedzīvojumā.

 

Tāds nu bija mūsu kopīgais grupas vingrojums!

1