Piektdiena ir klāt! Ko man darīt ar savu ēdienkarti?

Piektdiena ir klāt! Ko man darīt ar savu ēdienkarti?

12. Jan 2012, 07:40 Ambera_2012/ Jelgavas MK Ambera_2012/ Jelgavas MK

Sveiciens piektdienas rītā. Noslēgusies kārtējā darba nedēļā un katra diena man ir kā izaicinājums. Izaicinājums ēšanā. Visu laiku domāju, ko man darīt ar savu ēdienkarti?

 

 

 

 

 

 

Esmu secinājusi priekš sevis, ka lielais satraukums par kilogramu zudumu ir atkal parādījies. Tik šoreiz nav vairs panika. Prieks vismaz, ka esmu sapratusi savu jaunu rīcības plānu. Mainīšu dažas lietas savā uzturā vēl nedaudz un domāju, ka tad viss būs labāk. Šonedēļ man vairs negribas dārzeņus paskatoties jau nelabi metas. Visu laiku gribas gaļu , to arī ēdu . Tagad atkal pārgāju uz svaigiem dārzeņiem. Teikšu godīgi, neesmu dārzeņu cienītāja , bet ēdienkartē jābūt dārzeņi.



Šajā nedēļā daudz pastaigājos un veltīju laiku sev un domām par to, kas pašlaik notiek ar mani? Izlasot Koučinga speciālistes uzdevumu, raisījās pārdomas. Pārdomas par saviem izvirzītajiem mērķiem. Vai tie maz ir mani mērķi ? Vai atbildību par savu dzīvi uzņemos es pati? Vai kāds cits to dara manā vietā? Vai to ko es daru un gribu es patiesībā vēlos? Skan sarežģīti ! Tas tā arī ir , kas teica , ka būs viegli?



Tagad man ir atvērusies otra elpa man patīk sportot un esmu sapratusi , ka nūjošana un vingrošana ir priekš manis.

 

 

 

Man patīk, ka mans ķermenis paliek tvirtāks un muskuļi nostiprinās. Es protu ieklausīties savā ķermenī. Esmu enerģiskāka man nenāk vairs tik traki miegs kā iepriekš. Pareizā elpošana , vēdera muskuļu nostiprināšana ir palīdzējusi arī manām mugura sāpēm. Tagad braucot mājās ar mašīnu , man vairs negurst mugura. Esmu atradusi veidu , kā mugurai likt justies ērti . Es iespiežu muguru līdz galam sēdeklī. Ieelpoju un izelpā ievelku vēderu it kā nabu uz augšu. Tad noturu savu muguru un atrodu ērtu stāvokli. Tā noturot muguras un vēdera muskuļus braucu mājās. Vienu vakaru braucot mājās sāku domāt , ka man vajadzētu izdomāt ko lietas labā lai man nelauž muguru sēžot pie stūres. Rezultātā izmantoju iegūtās zināšanas no vingrošanas pie fizioterapeites Kristīnes.



Man tagad ļoti patīk braukt ar mašīnu , jo mugura nesāp tas ir viens, bet esmu arī paradusi vingrot pie stūres. Kā iepriekš rakstīju blogā sēžot sabiedriskajā transportā trenēju vēdera presīti. Tad tagad vēl papildus braucot sasprindzinu dibena muskuļus. Sēžot sasprindzinu vienu dibena pusi un tad otru. Tad pamīšus vienu un otru dibena pusi. Vēl visam tam klāt klausos mūziku , kas man patīk un mēģinu to visu darīt mūzikas ritmā. No malas neviens neko nevar pateikt.



Šodien mums ir pirmā ūdens aerobika. Esmu ļoti priecīga , jo man ļoti patīk ūdens un viss, kas saistīts ar ūdeni. Domāju ,ka dienas kārtībā atkal ir jauns izaicinājums.  



Līdz nākošajai reizei turamies visas !:)

 

 

1


Māmiņu pavasara skaistuma kūri atbalsta Sieviesuklubs.lv un Vivido Gym

04. Mar 2011, 17:00

Mums tieši nevar ar augļiem aizrauties☹

Sandija Māmiņu Klubs Sandija Māmiņu Klubs 04. Sep 2012, 23:01

Es tev varu ieteikt nevis ēst dārzeņus, ja tie tev apnikuši un vairs negaršo, bet tos aizstāt ar svaigi spiestām sulām. Tur protams jāzina, ko uztura speciāliste par to saka, bet man tas ļoti atviegloja - jo svaigi spiesta piemēram, burkānu, biešu un ābolu sulas glāze liela no rīta var atsvērt veselas brokastis un tā ir viegli iedzerama un garšīga