Piektdien Sieviešu Klubā Biznesa Online TV diena. Piesakies tiešraidei

Piektdien Sieviešu Klubā Biznesa Online TV diena. Piesakies tiešraidei

21. Mar 2012, 13:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Plāno savu biznesu? Varbūt esi nesen uzsākusi savu uzņēmējdarbību un vēlies smelties padomu no kāda pieredzējušāka uzņēmēja? Portāls www.sieviesuklubs.lv jau šo piektdienu izsludina par Biznesa dienu! Plkst. 11 no rīta Sieviešu Klubā būs online saruna ar uzņēmēju Jāni Lazdānu! Nenokavē!

Biznesa diena norisināsies kā Online TV tiešraides sarunas ar uzņēmējiem - iespēja uzdot arī savus jautājumus!

Kā savam uzņēmumam piesaistīt naudu no Eiropas struktūrfondiem? Kur meklēt sadarbības partnerus? Kā domāt par naudu? Kā uzsākt savu biznesu? To visu portālam www.sieviesuklubs.lv jau piektdien, 23. martā plkst. 11.00 stāstīs uzņēmējs Jānis Lazdāns. Viņš dalīsies gan savā pieredzē, gan vērtīgos padomos, kas uzkrāti gadu gaitā. 

Virtuālā Online TV saruna plānota no plkst. 11:00 līdz 12:00. Viss, kas būs jādara, lai pievienotos sarunai - jāieiet www.sieviesuklubs.lv jāspiež poga play un jāklausās. Jau šobrīd vari uzdot savus jautājumus ekspertam! Pievieno tos komentāru sadaļā!

Interesanti, cik sieviešu ir šobrīd Sieviešu Klubā, kas gribētu uzsākt savu uzņēmējdarbību? Kādā jomā plānojat veidot savu biznesu? Biznesa ideja jau gatava? Cik mūsu vidū ir jauno uzņēmēju, kas jau spērušas pirmos soļus savā biznesā? Kā jums veicas? Kā vērtējat biznesa vidi šobrīd Latvijā? 

Dalies savā pieredzē komentāru sadaļā! Un plānotājā jau šobrīd ieraksti - nenokavēt! Online saruna ar Jāni Lazdānu plkst. 11.00!

Seko līdzi www.sieviesuklubs.lv jaunumiem! Jau drīzumā uzzināsi, ko vēl esam sarūpējuši Biznesa dienai, 23. martā. Varbūt tev ir kādas vēlmes, kuras būtu feini attīstīt?

Laiks diskusijai un viedokļu apmaiņai!

Kintija Bulava, www.sieviesuklubs.lv