Pasniedzam pirmās nedēļas veicināšanas balvas

Pasniedzam pirmās nedēļas veicināšanas balvas

28. May 2012, 11:30 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Šodien uzzināts jaunais uzdevums projektā "Gatavojam kopā ar šefpavāru". Ieskatāmies, kādas veicināšans balvas kuram tiek izdalītas!

Šefpavāra Jevgēņija Ponomarjova komentārs par iepriekšējās nedēļas receptēm:

Bija ļoti interesanti vērot konkursa pirmo nedēļu. Negaidīju,ka būs tāda aktivitāte un ka liela daļa publicēs savas receptes jau pirmajās dienās pēc uzdevuma paziņošanas. Visi ir malači, paldies! Jums patiesi izdevās uzdevumam pieiet ar dažādām idejām, ar dažādiem paņēmieniem pagatavot ēdienu. Ar lielu interesi vērošu, ko pasniegsiet otrajā uzdevumā!

Bet nu laiks pie veicināšanas balvām!

Sviestamusha saņem Dallmayr kafiju

{fotoblog:4615}

Kafija ražota no augsvērtīgām kafijas pupiņām, kas iegūtas Etiopijas kafijas plantācijās. Kafijas pupiņas tiek eksportētas uz Dallmayr rūpnīcu, kur tās tiek atlasītas un rūpīgi sagatavotas tālākajam procesam. Dallmayr Prodomo aromāts nosaka tā raksturīgo garšu - patīkama visiem kafijas cienītājiem, pat tiem, kuriem ir paaugstināta jūtība pret kafiju. Garantēts 100% Arabica pupiņas

Lauritta123 saņem Kleenex Decor salvetes

{fotoblog:4613}

Kleenex® Decor salvešu kolekcija - stilīgas kārbiņas, kas radīs īpašu noskaņu mājās!

Savukārt taschinka saņem 

„Donat Mg“ – ekskluzīvu dabīgu gāzētu minerālūdeni

{fotoblog:4594}

Dabīgais minerālūdens Donat Mg satur brīvo ogļskābo gāzi, tiek iegūts no dziļiem pazemes urbumiem Rogaška SlatinaSlovēnijā. Ūdens satur magniju, kalciju, nātriju un bikarbonātus.

Jau vairāk kā 100 gadus slovēņi izmanto šo ūdeni veselības uzturēšanai. Medicīniskie pētījumi liecina, ka šis ūdens ir lietojams gan profilaktiski, gan kā ārstēšanas sastāvdaļa pie noteiktām slimībām.

Gaidīsim pēc balvām darba dienās līdz 28.jūnijam Vīlandes ielā 1 (ieeja no Elizabetes ielas), 2.stāvā pa labi

OTRO NEDĒĻAS UZDEVUMU LASI ŠEIT!

GALVENĀ BALVA

VAKARIŅAS DIVATĀ "PALETTE"

*Šobrīd vada kursus Food Anatomy (Patversmes iela 30/3, laboratorijā profesionālas apmācības Riman, sīkāka infomrācija pa tālruni. 25915969 vai e-pastu anatomy.f@gmail.com).