Pārdomāta izvēle intīmai higiēnai - Floragyn

Pārdomāta izvēle intīmai higiēnai - Floragyn

29. Jun 2012, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Lai nepatīkami izdalījumi, nieze vai sūrstoša sajūta bikini zonā nav traucēklis tavā ikdienā, Māmiņu Klubs aicina ik dienas pievērst īpašas rūpes šai delikātajai zonai. Iepazīstinām ar Floragyn produktiem! Ieskaties! Katrai delikātajai problēmai ir savs risinājums. Piena sēne? Izdalījumi pēc seksa? Sūrstoša sajūta pēc bieža baseinu apmeklējuma? Floragyn tev palīdzēs!

 

Floragyn intīmās ziepes ar laktobektērijām. To sastāvā ietilpst laktobaktēriju lizāts, vējmietiņš, alfa - ketoglutārskābe, bisabolols, kviešu dīgstu eļļa un pienskābe.

Pateicoties sastāvdaļām, intīmajām ziepēm piemīt trīskārša iedarbība: efektīva un maiga ikdienas higiēna, pretmikrobu iedarbība un pateicoties alfa-ketoglutārskābei, ziepes piesaista amonija jonus, kas rodas urīna fermentācijas un macerācijas procesā.

 

 

Floragyn vaginālās lodītes. Tās kontrolē un uztur vaginālās mikrofloras dabīgo līdzsvaru. Atjauno dabīgo pH līmeni, mīkstina un atveseļo gļotādu.

Tās ir īpašas ar to, ka tās satur laktobakēriju lizātu (tas nomāc patogēno baktēriju vairošanos), kviešu dīgstu glicerīdus, vitamīnu C, pienskābi un jūras augu ekstraktu.

 

 

Floragyn mitrinošs vagināls gēls ar laktobaktērijām. Tas ir izstrādāts, lai palīdzētu sievietēm novērst kā hronisku, tā periodiski radušos maksts sausumu. 

Maksts sausumam var būt dažādi cēloņi: bieži vien tie ir psiholoģiski, stresa un noguruma radīti, var būt saistīti ar dzimumsakariem. Pie cēloņiem var piesaistīt menopauzi, menstruālo ciklu, zāļu lietošanu, iekaisumu vai pat agresīvu detergentu lietošanu.

 

Floragyn maksts skalojamais līdzeklis ar laktobaktērijām. Tas ir īpaši piemērots intīmajai higiēnai pēc menstruāliem izdalījumiem tūlītējam atsvaidzinošam efektam, efektīvai nevēlamu izdalījumu novēršanai intīmai higiēnai pēc dzimumsakariem. Atjauno miklofloru, rada tīrības un svaiguma sajūtu.

Floragyn produkti nopērkami lielākajās aptiekās. Cena vidēji no Ls 4 līdz Ls 7,50.

Esi kādreiz lietojusi Floragyn intīmās kopšanas produktus? Kāda ir tava pieredze? Atsauksmes?