Par Venēru un mīlestību

Par Venēru un mīlestību

18. Mar 2012, 08:10 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Katram no mums ir dažādi stimuli, kuri mūs virza pretī dzīves mērķu sasniegšanai, bet daži no tiem ir kopīgi visai cilvēcei, proti- mīlestība un sekss.

 

Ir neskaitāmi šķēpi lauzti aprakstot šis divas dzīves šķautnes, tās ir pētītas akadēmiskās aprindās un apspriestas no baznīcas kanceles, kā arī pētītas psihoterapijas kabinetos, lai atrastu atbildi uz vienu jautājumu- kā mēs mīlam un kā mēs izpaužam savu seksualitāti. Bet ir vēl kāda zinātne, kura spēj bezkaislīgi analizēt šīs cilvēka dimensijas, palīdzot mums saprast kādi mēs esam, kā mēs mīlam un kā mēs vēlamies laiku pavadīt guļamistabā- tā ir astroloģija. Tieši ar šis zinātnes palīdzību mēs nedaudz pacelsim Tavu mīlestības un intīmās dzīves plīvuru, ļaujot palūkoties uz sevi no cita skatu punkta.

 

No astroloģijas viedokļa, par Tavām mīlestības izpausmēm simboliski ir atbildīga Venēra, kuras atrašanās vieta horoskopā dod mājienu par Taviem mīlestības principiem, kādu mīlestību Tu vēlies saņemt un kādu sniegt. Vienlaicīgi Venēras atrašanās vieta simboliski norāda uz Tev vēlamā partnera rakstura īpašībām. Bet, lai Tu noskaidrotu šīs mīlas planētas atrašanās vietu savā dzimšanas horoskopā, Tev ir jāveic mājasdarbs, apmeklējot kādu no interneta vietnēm, kurā Tu vari sastādīt savu individuālo horoskopu. Internetā ir vairākas vietas, kur to var izdarīt. Viena no latviešu valodā “runājošajām” ir www.astronet.lv Sadaļā “Astro interesentiem- horoskopu aprēķini” var iegūt savu dzimšanas karti, un tas ir bezmaksas pakalpojums. Atliek tik šajā kartē sameklēt sievišķo Venēras simbolu un zodiaka zīmi, kurā tā atrodas un ceļojums var sākties!

 

Ja Tava Venēra atrodas:

 

Auna zīmē, tad mīlestības jomā Tu izrādi kaisli, enerģiju un uzdrīkstēšanos uzņemties līdera lomu. Savā jūtu pasaulē Tu izspēlē neskaitāmas batālijas ar vienu mērķi- iekarot sevi interesējošo objektu. Šī mērķa sasniegšanai Tavā dzīvē derēs jebkuri līdzekļi. Tā kā Auna zīme ir izteikti kardināla rakstura, Tu spēj ātri iemīlēties un tikpat ātri atdzist. Šeit arī slēpjas viens no galvenajiem āķīšiem- Tev ir nepieciešams partneris, kurš visu laiku spēj mest izaicinājumus Tavai auniskajai Venērai, lai tā nepaspētu atslābt un pārslēgt uzmanību uz citu partneri, mīlestības objektu. Skatoties kopumā dzīvi, Tu noteikti iemīlēsies neskaitāmas reizes, šajā sakāra pieņemsi nepārdomātus lēmumus, un tikai sasniedzot briedumu, spēsi turēties pretī izaicinājumiem, kurus met nejauši sastapti svešinieki.

 

Venēra Aunā- plusi: spēja radīt un izbaudīt īstermiņa kaisli.

Venēra Aunā- mīnusi: grūti veidot ilgtermiņa attiecības, jo par partneri var tikt ātri zaudēta interese.

Astroalķīmija- kopīgas sportiskās aktivitātes, ekstrēmas izklaides.

 

Vērša zīmē, tad jūtu jomā Tu meklē stabilitāti, pragmatiskumu un iespēju skaistās jūtas apvienot ar visnotaļ cienījamu finansiālo stāvokli. Ja Tu iemīlies, tad parasti tas ir uz ilgu laiku, un bieži Tava mīlestība var beigties ar nopietnu, ilgtermiņa attiecību izveidošanu. Atšķirībā no citām Venēras atrašanās vietām, Tev var būt izteikti svarīgs partnera materiālais statuss, spēja nodrošināt Tev dzīves komfortu, kā rezultātā Tu vari apzināti atļaut sev iemīlēties tikai turīgos un pat bagātos partneros. Dzīvē uz Tevi var lieliski attiekties nedaudz pārveidots teiciens: “Skati vīru no cepures”.

 

Venēra Vērsī- plusi: veiksme veidojot ilgtermiņa attiecības, spēja savienot iemīlēšanos ar materiālajiem apsvērumiem.

Venēra Vērsī- mīnusi: zaudējot attiecības var būt grūti veidot nākošās.

Astroalķīmija- regulāras sarunas ar partneri par materiālām vērtībām.

 

Dvīņu zīmē, tad attiecību jomā Tev vairāk svarīgas ir sarunas, nekā praktiskie darbi. Tu mīli ar ausīm, Tev ir svarīgi glaimi un mīļa bubināšana uz austiņas, kā rezultātā iemīloties Tu vari kļūt par īstu pļāpu. Tev ir svarīgi, lai Tavs partneris ir atbilstoši komunikabls, gatavs diskutēt par mīlestības jautājumiem un ietērpt savu mīlestību atbilstošos vārdos. Tiešākais ceļš uz Tavu sirdi ir vienkārši pasakot vārdus “Es Tevi mīlu”. Tā kā Dvīņu zīme ir arī samērā nestabila, savas dzīves laikā Tu noteikti daudzkārt iemīlēsies, bet kas ir labā ziņa- šī mīlestība netiks tālāk par vārdiem, dzejas rindām, tāpēc kārtējā  iemīlēšanās nekaitēs Tavai ikdienas ģimenes dzīvei.

 

Venēra Dvīņos- plusi: spēja atklāti runāt par mīlestības jautājumiem.

Venēra Dvīņos- mīnusi: bieži labajiem nodomiem neseko rīcība, kā rezultātā var būt grūtības veidojot ilgtermiņa attiecības. Kaprīzums mīlestības izpausmēs.


Astroalķīmija- pievērsties mīlestības izpausmju praktiskajām formām.

 

Vēža zīmē- māju sajūta, silts kamīns un kopīga pazvilnēšana uz zvērādām pie tā ir tieši Tas, kas ir nepieciešams Tavai mīlestībai. Mīlot Tu aizmirsti par veselo saprātu un vairāk vadies tieši no instinktiem, emocijām, kā rezultātā esi arī viegli ievainojama. Runājot un domājot par mīlestību, Tu parasti to asociē ar ģimeniskām vērtībām, tāpēc uz Taviem mīlestības uzskatiem noteikti ļoti lielu lomu ir atstājuši vecāki. Bieži Venēra Vēzī rada cilvēkā izteikti mātišķas jūtas, kuras tiek arī projicētas uz partneri, tāpēc Tev ir nepieciešams partneris, kurš mīl visu, kas saistīts ar ģimeniskām vērtībām, mājām, kā arī ir gatavs izjust par sevi regulāras rūpes.

 

Venēra Vēzī- plusi: spēja veidot ilgtermiņa attiecības, uzņemties rūpes par ģimenes pavardu.


Venēra Vēzī- mīnusi: dažreiz mīlas frontē var būt uzkrāts pārāk daudz emocijas, kā arī izpausties pārmērīgs jūtīgums. Klaji negatīvā formā mīlas partneris var sākt pildīt dēla/meitas lomu.


Astroalķīmija:- kopīga mājokļa labiekārtošana, sarunas par ģimenes tradīcijām un vērtībām.

 

Lauvas zīmē- dramatiska un izteikti teatrāla mīlestība, kuras iespaidā Tu vari kļūt par izteiktu egoisti. Ja Tu kādu mīli, tad ar visu sirdi, bet vienlaicīgi Tu meklē partneri, kurš ir elegants un gatavs nepārtraukti aplaudēt Tavām mīlestības izpausmēm. Tev var patikt būt uzmanības centrā, tāpēc savas siltās Jūtas Tu neturēsi zem pūra, bet gan atklāti demonstrēsi apkārtējai sabiedrībai. Mīlestību Tu arī cieši saisti ar izklaidēm un romantiku, tāpēc Tavam partnerim ir jāspēj vienmēr būt gatavam uz kāda izklaides pasākuma apmeklēšanu un jāizrāda šajā sfērā iniciatīva. Vēl viens Tavas mīlestības svarīgais aspekts ir bērni, jo Tu uzskati, ka bērni ir mīlestības loģiskais turpinājums.

 

Venēra Lauvā- plusi: spēja mīlot izrādīt augstsirdību, romantiskums.


Venēra Lauvā- mīnusi: kaisle var pāraugt apmātībā. Nepieciešamība pēc publiskas atzinības.


Astroalķīmija- kopīgi teātru un klubu apmeklējumi.

 

Jaunavas zīmē- savā dzīvē Tu mīlestību vari uzskatīt par kaut ko visnotaļ praktisku un ikdienišķu. Brīžiem Tu būsi tieši tā persona, kura pētīs mīlestības jautājumu, neiedziļinoties tās spontānajās izpausmēs, kā rezultātā vēlme pēc perfektuma nokaus jebkuras mīlestības romantisko pusi. Vēlme nepārtraukti analizēt un pētīt savas jūtas var būt Tavs galvenais klupšanas akmens ilgtermiņā, tāpēc atceries, ka mīlestība nav sīkumaina. Ideālai saskaņai Tev ir nepieciešams partneris, kurš ir praktisks un spēj labi tikt galā ar dažādiem mājas darbiem. Gadījumā ja Tev mīlestības frontē neveiksies, tad savas jūtas Tu varēs veiksmīgi izpaust pret darba kolektīvu vai nelieliem mājdzīvniekiem.

 

Venēra Jaunavā- plusi: spēja mīlestībā saskatīt racionālo graudu.


Venēra Jaunavā- mīnusi: sīkumainība risinot attiecību jautājumus.


Astroalķīmija- regulārs, praktisks darbs kopā ar mīļoto cilvēku.

 

Svaru zīmē- attiecību frontē Tu meklē ko ideālu un skaistu. Tu labi izproti, ko nozīmē jēdziens “mīlestība” un parasti zini kādu partneri Tu vēlies redzēt sev blakus. Savā jūtu izpausmes pasaulē Tu iemieso diplomātiskumu, mieru un harmoniju. Kaut Tavas jūtas var būt nedaudz nepatstāvīgas, iemīlies Tu vienmēr no sirds un izrādi gatavību atdoties šīm jūtām uz visiem 100%. Ikdienā Tev ir nepieciešams partneris ar lielisku estētisko gaumi, spējīgs saskatīt apkārtējā pasaulē visu skaisto, materiāli labi situētam un vienlaicīgi tam ir jābūt arī labam diplomātam, jo Tu nevisai atbalsti konfliktus.

 

Venēra Svaros- plusi: iejūtīgums, diplomātija un vijīgas mīlestības izpausmes.


Venēra Svaros- mīnusi: pārmērīgs jūtīgums, sentiments.


Astroalķīmija- kopīga, padziļināta jēdziena “partnerattiecības” izpratne.

 

Skorpiona zīmē- kaisle var kļūt par Tavu sinonīmu vārdam mīlestība, kā rezultātā iekāres brīžos Tev var šķist, ka esi iemīlējusies. Tavas mīlestības emocijas ir izteikti intensīvas, dzīvīgas un bieži vien saistītas ar seksuālām domām, jūtām. Parasti Tu esi gatava pati iekarot savu izvēles objektu, bet brīžos kad nesaņem atbildes jūtas, vari tikt izsita no ierastā dienas ritma uz ilgu laiku. Bet, šādas situācijas būtiski neiedragās Tavu pašcieņu, tāpēc Tu droši turpināsi virzīties pretī lielajām uzvarām mīlas frontē. Lai Tu varētu rast dzīvē balansu, Tev ir nepieciešams partneris, kurš spēj atbildēt uz Tavu kaisli, gan emocionālā līmenī, gan tīri fiziski nododoties neprātīgām kaisles izklaidēm guļamistabas sienās.

 

Venēra Skorpionā- plusi: kaisle


Venēra Skorpionā- mīnusi: mīlestība, kura līdzinās apmātībai, krišana no viena grāvja otrā.


Astroalķīmija- ieteicams vairāk laika pavadīt guļamistabā, kā arī kopā ar partneri risināt dažādus finanšu rēbusus.

 

Strēlnieka zīmē- filozofija un ideālisms no literatūras mācību grāmatām var raksturot Tavu mīlestības uztveri, kā rezultātā uz apkārtējo pasauli Tu raugies ar izteikti pozitīvu skatienu un gatavību mesties iekšā dažādās dēkās. Savās Jūtās Tu izpaud atvērtību, draudzību un vēlmi pēc brīvības. Tieši tā parasti Tu arī mīli, vienkārši, skaisti un ar vērienu. Lai dzīve būtu izdevusies, mīlestības partnerim ir jāspēj šīs Tavas jūtas veiksmīgi pieņemt, tāpēc viņam ir jābūt izglītotam, gatavam daudz ceļot, kā arī jāinteresējas par filozofiska rakstura jautājumiem. Kā galvenajai viņa rakstura īpašībai ir jābūt optimismam un spējai Tev parādīt attiecību ilgtermiņa perspektīvu.

 

Venēra Strēlniekā- plusi: spēja mīlēt atklāti, droši, vēršot skatu nākotnē.


Venēra Strēlniekā- mīnusi: pārmērīga partnera idealizēšana, iespaidošanās no ievērojamu cilvēku domu graudiem, savu uzskatu uzspiešana.


Astroalķīmija:  kopīgas sarunas par reliģiju, filozofiju un pats galvenais- kopīgi ceļojumi.

 

Mežāža zīmē- sevis aizsargāšana un vienlaicīga tiekšanās pēc sociāla statusa var raksturot Tavas galvenās mīlestības izpausmes. Šķietami ārējais aukstums, dažbrīd snobisms un nejūtīgums, runājot par mīlestības jautājumiem, piesedz izteikti jūtīgu un mīlošu būtni, kura aiz ārējās maskas cenšas sevi pasargāt no apkārtējās pasaules iedarbības. Mīlestības jautājumiem Tu pieej arī ar izteiktu atbildības un pienākumu sajūtu, kā rezultātā dažreiz vari izrādīt pārmērīgu praktiskumu, aizmirstot par jūtu spontānu izpaušanu un vienkāršu ļaušanos viļņiem. Rezultāts- partneris var tā arī neuzzināt par Tavām jūtām.  Ņemot vērā Tavus praktiskos uzskatus par mīlestību, Tev ir nepieciešams partneris, kurš ir izteikti atbildīgs, ar labu sociālo statusu un nobriedušu prātu.

 

Venēra Mežāzī- plusi: gatavība uzņemties atbildību par saviem mīlas objektiem.


Venēra Mežāzī- mīnusi: pārmērīga ieturētība, saltums.


Astroalķīmija- kopīgas sarunas par karjeras, biznesa izaugsmi.

 

Ūdensvīra zīmē- Tava mīlestība nepieņem nekādus nosacījumus un standartus, jo pār Ūdensvīra zīmi valda Urāns- radošuma un revolūcijas planēta. Savās jūtās Tu nepārtraukti meklē romantiskas un netradicionālas izpausmes. Kaut Tava mīlestības pasaule var būt izteikti interesanta, Tev var būt problēmas veidot attiecības ar vienu, konkrētu partneri, jo Tu meklē dažādību. Tev ir svarīgi, lai Tavs partneris ir mīļākais un draugs vienā personā. Galvenais, lai šī persona spēj Tevi iedvesmot un pacelt uz vēl nebijušiem augstumiem.

 

Venēra Ūdensvīrā- plusi: radošums un pārmaiņas izpaužot savas jūtas.


Venēra Ūdensvīrā- mīnusi: partneru maiņa, nepatstāvība jūtās.


Astroalķīmija- kopīgi radošās performances akti.

 

Zivju zīmē- līdzjūtība un sapņainums ir galvenās frāzes, kuras raksturo Tavu mīlestību. Savā jūtu pasaulē Tu meklē izteikti garīgas vērtības, bet praktiskajā dzīvē izpaud maigumu un līdzjūtību, kura brīžiem robežojas ar “Mātes Terēzes sindromu”. Šī Venēras atrašanās vieta var likt Tev idealizēt visu, kas ir saistīts ar mīlestības jautājumiem, kā caur mīlestību Tu vari censties palīdzēt tiem, pret kuriem dzīve nav bijusi tik labvēlīga. Rezultātā Tu vari kļūt par paklīdušu dvēseļu ganu. Lai nedaudz stabilizētu Tavu jūtu pasauli, Tev ir nepieciešams partneris ar praktisku domāšanu un vienlaicīgu spēju izprast Tavus centienus pēc visa skaistā un ideālā.

 

Venēra  Zivīs- plusi: spēja paust līdzjūtību, saskatīt partnerī labo.


Venēra  Zivīs- mīnusi: būtiska partnera idealizēšana, ideālās mīlestības meklējumi, kuras patiesībā nav.


Astroalķīmija: Kopīgas sarunas par mākslu, pievēršanās praktiskajām mīlestības izpausmēm.

 

Avots: astronet.lv

Attēls:  Pink Sherbet Photography http://www.flickr.com/photos/pinksherbet/220279254/