Par katru Foursquare reģistrēto lietotāju SEB Konsultāciju centrā, banka ziedos vienu latu SOS Bērnu ciematiem

Par katru Foursquare reģistrēto lietotāju SEB Konsultāciju centrā, banka ziedos vienu latu SOS Bērnu ciematiem

31. Aug 2012, 23:45 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Atklājot jauno SEB Konsultāciju centru Vaļņu ielā 11 (Vaļņu un Kaļķu ielas krustojumā), Latvijas valsts svētku dienās SEB banka aicina iedzīvotājus ne tikai izbaudīt skaistās gaismas spēles uz Vaļņu ielas 11 fasādes festivāla Staro Rīga ietvaros, bet arī uzrakstīt novēlējumu Latvijai svētkos un piereģistrēties SEB Konsultāciju centrā ar Foursquare. Par katru Foursquare reģistrēto lietotāju, kurš SEB Konsultāciju centru reģistrēs kā savu atrašanās vietu, SEB banka ziedos vienu latu gaišiem Ziemassvētkiem SOS bērnu ciematu audžuģimenēs.

 

SEB bankas Korporatīvās komunikācijas vadītāja Agnese Strazda: „Šogad esam aktīvi strādājuši pie tā, lai klientiem ar banku būtu komunicēt vēl vieglāk, nodrošinot iespēju saziņai izmantot sociālos medijus - arī Skype un Twitter. Līdz ar Foursquare iekļaušanu bankas komunikācijā, sākot ar 17. novembri, šajā vietnē tiks reģistrētas visas SEB bankas filiāles. Tas nodrošinās iespēju ikvienam klientam gan ērti atrast sev tuvāko filiāli, gan arī paziņot saviem draugiem, kurā no tām viņš atrodas”.

 

Tomēr svētku laikā SEB banka domā ne vien par racionālajiem ieguvumiem, bet arī par patīkamām emocijām un labu noskaņojumu, tāpēc SEB banka aicina SEB Konsultāciju centra apmeklētājus iereģistrēties šajā vietā ar Foursquare un uzrakstīt novēlējumu Latvijai svētkos.

 

SEB bankas Korporatīvās komunikācijas vadītāja Agnese Strazda: „Reģistrējoties Forsquare mums ir iespēja darīt labu, jo par katru Foursquare reģistrēto lietotāju, kurš SEB Konsultāciju centru reģistrēs kā savu atrašanās vietu, SEB banka ziedos vienu latu SOS Bērnu ciematiem. SEB Konsultāciju centra apmeklētāju sveicieni Latvijai svētkos un arī SOS Bērnu ciematiem saziedotā naudas summa uzreiz tiks atspoguļoti uz īpašā ekrāna SEB Konsultāciju centrā. Lai gaisma vairo gaisumu arī mazo bērnu sirsniņās!”