Nespēju projektā  tik līdzi laikam un dienām

Nespēju projektā tik līdzi laikam un dienām

18. Jan 2012, 13:33 Ambera_2012/ Jelgavas MK Ambera_2012/ Jelgavas MK

Šonedēļ man bija pozitīvu emociju pilna. Pirmdienas mums tagad brīvas , bet vienkārši tāpat mājās nosēdēt es nevarēju. Bija liela vēlme rosīties un apdarīt mājas darbus. Tas man patīk, ka varu visu iztīrīt un sakārtot. Apčubināju savas orhidejas , kuras man ir nu jau veselas divdesmit. Pāris bildes jums par prieku:)

 

 

Tagad lielākā daļa zied, tāds skaistums. Nedēļā iesākās uz svaiguma un tīrības nots. Pastaigas svaigā gaisā vairāk ļāva izbaudīt saulīti. Es atkal varu uzvilkt savas leģendārās „sarkanās bikses” , biju paspējusi iepriekš uzaudzēt „riepu” pa ziemu. Tagad man ir liela putra galvā , jo svars nekas būtisks nav izmainījies , bet cm krietni krītas. Atceros , ka iepriekš es savās sarkanajās biksēs varēju knapi ielīst ar 74kg , tad tagad ar saviem 82kg to izdaru mierīgi. Starpība kg tomēr ir liela. Tad mans izvirzītais mērķis attiecībā uz kleitu, kas man neder varbūt piepildīsies? Es biju sev solījusi ielīst kleitā , kas man derēja uz 69-70kg.




 

 

 

Tad nu viss ir iespējams pašlaik neko nesaprotu tauki laikam pārtop par muskuļiem un līdz ar to svars ir tāds kāds nu ir! Bet prieks man ir tik un tā , vienalga cik sveru pats galvenais kā es izskatos . Tas kā es izskatos man patīk arvien vairāk. Ar to visu vēlos pateikt, ka vajag tikai ļoti gribēt un viss piepildās tik pacietību ar rezultātu. Gandarījuma sajūta arī neizpaliek , jo tomēr es daudzas lietas ko sev apsolīju darīt. Negribēju darīt. Katru dienu sevi praktiski piespiedu viss nācis caur lielu pretestību, jo kā jau Ilona vakar rakstīja ,es tomēr labprāt uzturētos savā komforta zonā. Man pats galvenais ir uzsākt, visgrūtākais pārvarēt slinkumu. Tikko slinkumu pievarēju un izkustējos no mājas laukā , kā es sāku saprast, ka man nūjošana patīk. Esmu priekš sevis sapratusi , ka ūdens aerobika , nūjošana un vingrošana ir man sirdij tuvas. To visu es varētu turpināt. Tik par apļa treniņu vēl domāju, jo pašlaik es nesaprotu vai man patīk?



Katru dienu uzzinu kaut ko jaunu tas mani priecē. Visas zināšanas iegūtās projekta laikā es varēšu izmantot ikdienā arī turpmāk. Esmu pateicīga par doto iespēju piedalīties šajā projektā un sekot līdzi saviem un citu panākumiem.

Zinu , ka esmu daudz ieguldījusi arī materiālajā ziņā šajā projektā. Nokļūšana no Jelgavas uz Rīgu gandrīz katru dienu dod savu. Es zinu , ka tas ir to vērts , jo man tas palīdzēja nokļūt tur, kur esmu es tagad!

Esmu priecīga, smaidīga un pats galvenais apmierināta ar sevi. Lai Jums jauka diena!

 

Atvainojos, ka tik īss rakstiņš , bet laiks paskrien tik ātri projektā, ka nesapratu, ka jau piektdien ir klāt!

 

 

1




Māmiņu pavasara skaistuma kūri atbalsta Sieviesuklubs.lv un Vivido Gym

12. Mar 2011, 14:06

Man prieks, ka Tu ar smaidi vaiāk. 😃 Atkātošos Tu esi liels malacis!Es no Tevis iedvesmojos🌷