Nav rezultātu pēc divu mēnešu darbošanās. Kas pie vainas?

Nav rezultātu pēc divu mēnešu darbošanās. Kas pie vainas?

20. May 2011, 21:16 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Mēdz gadīties, ka pat pēc aktīvas darbošanās trenažieru zālē rezultāti izpaliek. Kas varētu tam būt par iemeslu?Konsultē fitnesa un veselības studijas sievietēm "Vivido Gym Jugla" trenere Daira Gruntmane.


Jautājums:

Gāju uz trenažieru zāli divus mēnešus trīs reizes nedēļā pa stundai vingrot uz trenažieriem un paklājiņa.Tomēr pēc šī laika nebija nekādu rezultātu, pat 1kg nenogāja nost. Tad metu mieru. Vai būtu jāiet vēl vai slodze varbūt jāpalielina?

 

 

Konsultē fitnesa un veselības studijas sievietēm "Vivido Gym Jugla" trenere Daira Gruntmane:

Nodarbību apjoms laika ziņā izklausās labi, 3 reizes nedēļā pa stundai. Daudz būtiskāk ir tas, ko tieši jūs darāt tās stundas laikā uz trenažieriem un paklājiņa. Ja tie ir tikai spēka vingrinājumi, tad nav nekāds pārsteigums, ka nav zaudēt neviens kg.  Un palielinot slodzi tikai ar spēka vingrinājumiem pastāv iespēja tikai iegūt vēl kādu kg klāt. Ja tomēr iesaistījāt arī kardio slodzi, kas ir būtiska svara samazināšanā un ar to arī būtu jāsāk un jāakcentē, ja problēma ir liekais svars, tad vēl paliek atklāts jautājums par uzturu, cik atbilstošs, veselīgs un sabalansēts tas ir.

 

Tāpēc noteikti būtu jākonsultējas ar kādu speciālistu pirms nodarbību uzsākšanas. Nākošreiz dodoties uz zāli, noteikti vispirms aprunājieties ar kādu no treneriem, kurš jums ieteiks, ko labāk un kā darīt.

 

1

Uzdod savu jautājumu arī Tu trenerei šeit!