Manam mīļajam veidolam

Manam mīļajam veidolam

28. May 2012, 00:00 gucci123 gucci123

 

Ar veidolu es saprotu sevi – gan ķermeniski, gan dvēseliski. Tāpēc vērsīšos pie Tevis ar šādu uzrunu, jo ķermeni no dvēseles atdalīt ir grūti, un, ja lutinu vienu, tad jāpalutina arī otrs! Pirmais, ko vēlos darīt, ir pateikties Tev par izturību veselu 2 gadu garumā (gandrīz divu), kad biju stāvoklī un arī pēcdzemdību periodā, kad sākās jauna dzīve ar jauniem priekiem un pienākumiem. Tagad, kad esi tik ļoti nostrādājies un viss ir vairāk vai mazāk skaidrs, tad var arī nedaudz padomāt par atpūtu un lutināšanu!

Ar ko tad sāksim??? Laikam jāsāk ar labu miegu, jo miegā cilvēks ne tikai aug, bet arī attīrās... Nākamais solis ir veselīgs uzturs – apņemos Tevi katru nedēļu vismaz vienu reizi palutināt ar svaigi spiestu sulu, jo vitamīni ir tas, kas Tev šobrīd (vēl jo vairāk, kamēr baro mazo ar krūti) ir dikti nepieciešams. Nākošais solis ir atteikties no kafijas – apņemos samazināt kafijas patēriņu, aizstājot to ar, piemēram, svaigi spiestu sulu. Tā ir tuvojas vasaras sezona un mēs visas gribam izskatīties skaistas un iekārojamas, tad apņemos Tevi (mans mīļais veidol) palutināt ar dažām dikti nepieciešamām skaistumkopšanas procedūrām. Piedod, dažas būs super patīkamas, taču dažas ne pārāk (maigi izsakoties), taču nepieciešamas. Pie patīkamajām procedūrām, kas uzlabos Tavu izskatu, pieder matu krāsošana, griešana un veidošana, kā arī manikīrs un pedikīrs. Taču pie nepatīkamajām pieder vaksācija – ui, sāpīga, taču visnotaļ efektīva metode Tevis uzlabošanai.

Un tagad, mīļais veidol, par garīgām lietām – kā būtu ar nelielu šopingu??? Vai tas Tev patiktu??? Domāju ganJ Nu lūk, saraksts jau gatavs, atliek tikai izbrīvēt laiku un doties noskatīt kāroto, piemēram, jaunas kurpītes, nu ar tādu smuku, smalku papēdīti vai jauns veļas komplektiņš ar stringiem, kas noteikti patiks Tavas saimnieces mīļotajam. Un šī nodarbe noteikti uzlabos ne vien Tavu izskatu, bet arī noskaņojumu.

Lūk, mans mīļais veidol, kā Tevi taisos palutināt tuvākajā laikā. Taču vasara ir gara (arī pie mums), un gan jau izdomāsim vēl kaut ko interesantu, vai ne?!?

 

Gucci123

Uzraksti savam ķermenim vēstuli un laimē