Māmiņu klubs uzsāk jaunu projektu ar garšu

Māmiņu klubs uzsāk jaunu projektu ar garšu

14. May 2012, 15:10 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Māmiņu Klubs svinīgi paziņo par jaunā projekta sākumu. Nekas tāds līdz šim nebūs bijis! Uzdevumus dos un tos novērtēs viens no labākajiem pavāriem Latvijā!

Iepazīstieties, Jevgēņijs Ponomarjovs!

Restorāna "Palette" šefpavārs. Pierādījis savu meistarību un talantu dažādos prestižos konkursos - "Labākais Latvijas pavārs 2012"- 3.vieta, starpautisks konkurss Santpēterburgā "Baltic Culinary Star Cup 2011"- 2.vieta.

Šobrīd vada kursus Food Anatomy (Patversmes iela 30/3, laboratorijā profesionālas apmācības Riman, sīkāka infomrācija pa tālruni. 25915969 vai e-pastu anatomy.f@gmail.com).

Mūsu kopprojekts ilgs piecas nedēļas.

Foto: Jūlija Ekkerte

 

Pirmajās septiņās dienās mēs aicināsim pieteikties dalībai projektā. Par to,kā to izdarīt, pastāstīsim šodien, 14.maijā, plkst.14:00.

Nākamajā pirmdienā, 21.maijā, šefpavārs dos pirmo uzdevumu. Kopā pavisam tie būs 4. Katra uzdevuma izpildei tiks atvēlēta nedēļa.

Katra uzdevuma pamats būs viens un tas pats: šefpavārs nosaka sastāvdaļas, no kurām nedēļas laikā jāpagatavo ēdiens.

Protams, varēsiet izmantot arī citus produktus, bet ja kaut viens no šefpavāra nosauktajām sastāvdaļām nebūs iekļauta, diemžēl, šis ēdiens netks ieskaitīts.

Pievērsiet uzmanību! Vērtēta tiks ne tikai oriģinalitāte, bet arī vizuālais izskats, tāpēc piedomājat pie vizuālā noformējuma.

Foto Jūlija Ekkerte

Šajā reizē nebūs jāraksta gari blogi, bet tik vien kā jāiesūta fotorecepte- pa soļiem parādīts un pastāstīts, kā gatavojāt konkrēto ēdienu un iesūtīta anotācija caur podziņu Kļūsti par Māmiņu Kluba autoru.

Anotācijā vēlams uzrakstīt pāris vārdos,cik viegli vai grūti jums nācās izdomāt recepti, kas radīja šaubas, kas bija interesants utt. Visu, ko vēlaties pateikt,rakstiet fotoanoācijā, lai fotoreceptē paliktu tikai fotorecepte soli pa solim:)

Foto: flickr.com

Katrs nedēļas beigās Jevgēņijs iekļaus savu recepti- meistarklasi no šefpavāra, ko varēs pagatavot no konkrētām sastāvdaļām.

Reizi nedēļā tiks dāvinātas veicināšanas balvas, tai skaitā vienas receptes autors projekta ietvaros varēs saņemt iespēju apmeklēt kulinārijas kursus, kurus vada Jevgēņijs (tie notiek svētdienās.

Projekts vienlaicīgi notiks www.maminuklubs.lv un www.maminklub.lv.

Noslēguma pasākums būs kopīgs abiem portāliem un to apmeklēt aicināsim ikvienu, kas būs izpildījis visus četrus uzdevumus projekta gaitā. Bet uz pasākumu vajadzēs ierasties nevis ar tukšām rokām, bet ar desertu.

Šefpavārs uz vietas nogaršos un novērtēs desertus un tajā dienā paziņos projekta uzvarētāju. Protams, tiks vērtētas arī projekta laikā iesūtītās receptes.

GALVENĀ BALVA-

VAKARIŅAS DIVĀM PERSONĀM RESTORĀNĀ "PALETTE"

Kā pieteikties projektam?

Par to uzzināsiet jau šodien plkst.14:00 Māmiņu Kluba portālā- sekojiet informācijai!