Māmiņu Klubs svētdien viesosies pie aktieru Skrastiņu ģimenes

22. Jun 2012, 12:10 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Šajā svētdienā, 24.jūnijā, gaidāms īpašs Māmiņu Kluba raidījums, jo tajā dosimies ciemos pie aktieru Artūra Skrastiņa un viņa sievas, aktrises Ilzes Ķuzules – Skrastiņas, un viņu divgadniekiem - dvīņiem Emīlijas un Marata! 


„Līdz ar bērnu piedzimšanu mēs atklājam jaunu pasauli un uzzinām daudz ko tādu, ko citkārt iespējams būtu palaiduši garām,” saka Ilze Ķuzule - Skrastiņa.

Artūrs savukārt atzīst, ka gatavošanās bērnu ienākšanai ģimenē, viss lasītais pagaisa brīdī, kad mazie piedzima, jo katrs bērns ir tik atšķirīgs, ka grūti dot padomus citiem par to kā būs, improvizēt nākas jau no pirmajām minūtēm.

Tāpat kā daudziem no mums, arī Artūram un Ilzei Jāņi ir nozīmīgi svētki, kuri tiek sagaidīti un pavadīti kopā ar sev mīļiem cilvēkiem, un nu, jau vairākus gadus - arī kopā ar pašu bērniem.

„Mēs laikam esam nolēmuši, ka Jāņos un Jaunajā gadā tomēr nestrādājam,” saka Ilze. „Savulaik Jāņos esmu tik daudz strādājis, kaut kā gribas, lai tagad veidojas tradīcija būt kopā ar bērniem, lai viņi zina, ka vecāki būs,” piebilst Artūrs Skrastiņš.

Ģimene atklāj, ka Jāņos viņiem galvenais ir gatavošanās un svētku gaidīšanas process!

„Pat ne ugunskurs, jo tas jau ir tikai pēc piedzīvotā patīkamā satraukuma, Jāņu zāļu lasīšanas un meiju ciršanas,” stāsta Ilze.

Kādas vēl ir Skrastiņu ģimenes tradīcijas? To skaties jau svētdien, raidījumā „Māmiņu Klubs”, plkst. 8.50! 

Lai skaists Jāņu rīts arī Tavās mājās!

Un kas Tev Jāņos patīk labāk – gatavošanās process vai pati svinēšana?