Krēmzupa ar riekstiem

Krēmzupa ar riekstiem

16. Jan 2012, 10:33 taschinka taschinka

Sastāvdaļas: * 400 g vistas filejas * 300 g kausēta siera (var likt mazāk,vai arī maliet vairāk,tā kā esmu siera mīļotāja lieku vairāk) * 150 g rīsi * 400 g kartupeļi * 150 g burkāni * 150 g sīpoli * sāls,pipari,zaļumi pēc vēlēšanas. *zemesrieksti,apcepti,sasmalcināti,uz 1 porciju ap 1 ēd.k

 

Pagatavošana: Vistas fileju vārīt 3 l ūdenī,pievienot sāli,piparus un vārīt līdz gatava.(apmēram 20 minūtes)Kad vistas fileja gatava,ņemam ārā,un liekam vārīties rīsus 10 minūtes.Smalki sagriežam sīpolus,sarīvējam uz smalkās rīves burkānus.

Kartupeļus un vistu sagriežam nelielos gabaliņos.Katlā liekam kartupeļus,sīpolus,burkānus,varam 7 minūtes,tad pievienojam sagriezto vistas fileju.Varam līdz kartupeļi gatavi.Pievienojam kausēto sieru,izmaisām un noņemam no uguns

Sablenderējam pasniedzam ar sasmalcinātiem zemesriekstiem.(bet domāju,ka citi rikesti ar ies klā)

Protams, var pasniegt arī ar maizes grauzdiņiem,vai ar zaļumiem.

taschinka taschinka 10. Mar 2011, 10:31

Man tikai prieks par to 😉 👍