Izklausās neparasti, bet panēt var arī minerālūdenī. Kā to izdarīt, stāsta māmiņa Anna Kovaļčuka.
Panēt var gan olās, miltos, rīvmaizē, alū, gan arī gāzētā minerālūdenī.
Šeit vajadzēs arī ledus gabaliņus, sanāk, ka ledus mīklai ledus dot tādu kā šoku, un ja ieliek karstā eļļā aukstu panējumu, panējums sanāk tāds uzpūties. Šādi var panēt visu, ko sirds vēlas un kas garšo. Krabju nūjiņas var ēst tāpat, bet var arī uztaisīt klāt kādu mērcīti, piemēram, sajaucot majonēzi un krējumu, baltvīna mērcīti ar majonēzi.
Vajadzēs:
{smallpic:1}
-50.gr miltus(15.gr panēšanai)
-50.ml gāzēta minerālūdens
-1 ola
-krabju nūjiņas
-ledus gabaliņi
Pagatavošana:
{pic:2}
{pic:3}
Bļodā iesit olu, pieber miltus, pieliek ledus gabaliņus un pielej minerālūdeni.
{pic:4}
Visu kārtīgi samaisa. Ledus gabaliņi nebūs pavisam izkusuši, bet lai paliek mīklā.
{pic:5}
{pic:6}
Krabju nūjiņas panē miltos un pēc tam mīklā.
{pic:7}
Liek karstā eļļā, apcep no abām pusēm.
{pic:8}
Lieku uz šķīvja un papīra dvieļa, lai eļļa notek.
{pic:9}
Var ēst tāpat un ar dažādām mērcītēm.
njammm, man ļoti garšo krabīši.....")")")
interesants un kaut kas jauns
Interesanti-būs jāmēģina,manam vīram krabju nūjiņas ļoti garšo.😀
😀 jā, interesanti gan 😀
Superīga ideja!