Keitas baltā diena

Keitas baltā diena

25. Jul 2011, 20:46 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Kad es gaidīju savu mazo peciņu, es jau zināju, ka es viņu kristīšu līdz 3 mēnešiem.Man tas liekas svinīgāk un smukāk.Tad arī grūtniecības 3. mēnesī mēs jau zinājām, kas mums būs krusttēvs un iebildumu nebija manas otras pusītes labākajam draugam.Kad  grūtniecība gāja uz beigām, tad arī atradām krustmāti.Krustmāte ir otras pusītes māsa.

 

te nu abi krustvecāki kopā ar krustmeitiņu...

 

Tad kad piedzima mazā, tad jau es pamazām sāku domāt par kristībām, kur un kā  vēlētos nosvinēt..Domas un idejas  bija  visādas, bet tad  beigās izlēmām, ka nosvinēsim mierīgi tuvāko  ģimenes lokā un neko skaļu netaisam, pie tā arī palikām.

 

Kad Keitai palika nu  jau  1 mēnesis, tad devāmies uz  baznīcu,  lai visu varētu sarunāt ar mācītāju par visu, kas un kā..Kad bijām baznīcā, tad mācītājs mums piedāvāja mēnesi un atbilstošos datumus, tā nu mēs izvēlējāmies 2008.gada 9.augustu...Tālak jau aizgāja saruna ar mācītāju par krustvecākiem, par ticību un to, vai ir kristīti un iesvētīti. Tā kā es esmu  draudzes locekle, tad mums panāca pretim, jo krustmāte ir katoļu ticībā ,bet krusttēvs ir luterānis un nebija vēl iesvētījies. Par to mācītājam sakām Paldies...

 

Tālāk jau krustvecāki nopirka kleitu mazajai un krustiņu ,kā arī īpaša dāvana bija no viņiem kristību torte, kas bija ļoti garda.Tā  man atlika uztaisīt mazu  svētku galdu.

 

Bet tagad es piedāvāšu jums nelielu ieskatu no Keitas kristībām!

Te  nu pati Keita pirms lielā notikuma..

 

te jau arī mēs pošamies un pucējamies  svetku kleitā

 

kamēr mēs pucējāmies, tikmēr jau vīrieši mašīnu izrotāja

 

te arī mēs jau baznīcā esam

 

Keitas krustiņš..

.

šeit jau arī ir mūsu mācītājs, kas kristīja Keitu.

šeit mēs saņemam svēto ūdentiņu un arī kristību apliecību .....

un šeit arī  visi ciemiņi, kas bija Keitas kristībās...

 

 

 

Tādas  nu bija mūsu meitiņas Keitas kristības!

 

***

Pastāsti, kā Tavā ģimenē svin svētkus, iesūtot ziņu šeit!