Kāpostu un gaļas sacepums

Kāpostu un gaļas sacepums

04. Aug 2012, 17:07 veesma veesma

 

Sveikas! Šoreiz pastāstīšu garšīgu recepti no kāpostiem, maltas gaļas un sēnēm. Kāpostu un gaļas sacepums.

 

 

 

 

Sacepumam nepieciešams:

- 1 vidēji liels kāposts

- 500 g maltās gaļas

- 200 g svaigu vai vārītu sēņu

- 1 sīpols

- 2 olas

- 100 ml skāba krējuma

- 60 g rīvēta siera

- sāls, pipari

- eļļa cepšanai.

 

Gatavošana:

 

Kāpostu smalki sagriežam un eļļā apmaisot apcepam. Pārlejam ar pusglāzi ūdens un sautējam 10 minūtes, pievienojam sāli un piparus.

 

Pēc tam ņemam smalki sagrieztu sīpolu, apcepam, peliekam malto gaļu un garšvielas, apmaisot cepam kādas 5 minūtes. Pieliekam sagrieztas sēnes, ja vajag pievienojam sāli un piparus, cepam dažas minūtes.

 

Olas sajaucam ar skābu krējumu, rīvēto sieru, sāli un pipariem.

 

Ietaukotā veidnē kārtām liekam kāpostus un gaļu ar sēnēm, pārlejam ar olu un krējuma maisījumu.

 

Liekam sakarsētā cepeškrāsnī un 200 grādos cepam 20 minūtes.

 

 

Sacepums sanāk ļoti garšīgs. 

Lai Jums labi garšo!

{fotoblog:3152}