Kādi būs 2010.gada bērniņi: Mežāži, Ūdensvīri, Zivis.

Kādi būs 2010.gada bērniņi: Mežāži, Ūdensvīri, Zivis.

21. Oct 2010, 21:35 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Mēs visi zinām, ka ilgi gaidītais mazulis var piedzimt jebkurā brīdī un viņam atbilstīs viena vai cita Zodiaka zīme, tomēr gadās arī tā, ka mazulis dzimst it kā divu zīmju krustpunktā.

 

Šādā gadījumā vecāki nevar noteikt, kas tad bērniņš ir patiesībā: Lauva vai Jaunava, Svari vai Skorpions, Auns vai Vērsis? Sanāk sava veida „2 vienā”. Patiesībā astroloģijā nevar būt nekādu „2 vienā”, jo planētu izvietojums zīmēs ir pietiekami precīzs un stingri matemātisks.

 

Saules sistēmas planētas nav kaut kādi nekustīgi pieminekļi, bet gan reāli debesu ķermeņi, tāpēc tās nestāv uz vietas, bet kustās (griežas). Respektīvi, pēc noteikta laika planētas maina savu izvietojumu attiecībā pret Sauli, kas tūdaļ ietekmē dotā debesu ķermeņa grādu maiņu Zodiaka zīmē. Piemēram, 11.janvārī plkst. 15:00 Saule atradīsies Mežāža 22.grādā, bet 20.janvārī plkst. 06:20 rītā Saule jau atradīsies šīs zīmes pēdējā (30.) grādā. Tātad, sākot ar plkst. 06:25, spēkā stāsies Ūdensvīra pirmais grāds, un mātes dzemdēs ilgi gaidīto bērniņu, bet jau nevis Mežāzi, bet gan Ūdensvīru.

 

Te jāatzīmē, ka astroloģijā katram Zodiāka grādam ir savs individuāls raksturojums. Tāpēc Saules raksturojumi Mežāža zīmē (pēc grādiem) būs dažādi. Cilvēks var piedzimt, piemēram, ar izteiktu graujošu grādu horoskopā, vai, otrādi, ar karalisku, radošu grādu utt. Astroloģijas studentiem pat ir speciāls priekšmets – gradoloģija. Tāpēc sanāk, ka nekādu „2 vienā” nevar būt – viss ir ļoti individuāli, tikai par to maz kurš zina. J

 

Tomēr jaundzimušajam bērnam pirmajā dzīves gadā būs svarīga kā reiz nevis Saule, bet gan Mēness! Mēness astroloģijā simbolizē pielāgošanos, zīdīšanas periodu un bērna tiešo atkarību no mātes. Tieši Mēness ietekmēs jaundzimuša eņģelīša spēju pielāgoties apkārtējai videi. Gandrīz mēneša laikā Saule arvien atrodas vienā un tajā pašā zīmē, bet Mēness maina savu zīmi ik pēc 2,5 dienām. Tas ir visai ātrs un mainīgs, un uz to jāorientējas, lai pirmajā dzīves gadā bērnam būtu viss kārtībā ar veselību. Uzskata, ka visnelabvēlīgākā ir Mēness atrašanās Skorpiona un Mežāža zīmē, tomēr par Mēnesi kādu citu reizi, bet tagad paskatīsimies, kādus bērnus mums sola šī gada pirmajos 3 mēnešos.

 

Mežāži – turpinās dzimt no gada sākuma un līdz 20.janvārim (bet, precīzāk, līdz plkst. 6:25 rītā);

Ūdensvīri – no 20.janvāra (no plkst. 06:25 rītā) un līdz 18.februārim (līdz plkst. 21:00);

Zivis – no 18.februāra (no plkst. 21:00) un līdz 20.martam (līdz plkst. 19:25).

 

MEZAZIS

Mežāži 2010

Šie bērni faktiski nāks pasaulē līdz ar aptumsumu, kurš notiks 15.janvārī. Īpaši stipri tas ieteikmēs to bērnu dzīvi, kuri piedzima laika periodā no 14. – 16.janvārim. Šī ir īpašu dzīves situāciju un diezgan neviegla likteņa zīme (pievērsiet uzmanību – es nesaku „slikta” vai „smaga” likteņa). Bez tam, horoskopa karmiskie rādītāji norāda tieši uz neviennozīmīgām situācijām viņu pašu ģimenē un karjerā. Šo bērnu dzīves veidošanā stipru nospiedumu atstās skolas gadi un periods vecumā no 2 līdz 6 gadiem. Maksimāli dalieties ar viņiem dažādā informācijā, koncentrēti attīstiet kustību motoriku, jo daži no šiem bērniem var sākt runāt vēlāk. Vecākiem jāpievērš nopietnu uzmanību bērna imunitātei agrīnā vecumā, īpaši tas attiecas uz Mežāžiem, kuri dzimuši 13.janvārī!

 

Mežāžiem, kuri piedzima 6. – 7.janvārī, var būt grūtības ar pielāgošanās procesiem pirmā 1,5 gada laikā. Viņu mātēm nekādā gadījumā nedrīkst uzvelt uz sevis kaudzi saistību. Jebkurā gadījumā pamēģiniet izdarīt tā, lai bērns turpmāk neredzētu un nedzirdētu strīdus starp vecākiem, kā arī pacentieties neaudzināt savu bērnu pārāk stingrās tradīcijās. Šie bērni būs ļoti labsirdīgi, tomēr, ja vecāki nenobalansēs savas attiecības, jaunu Mežāzīšu dvēselē paliks nasta, kura ar laiku var pāraugt par kaut ko nopietnāku (no psiholoģiskā redzes viedokļa).

 

Vairāk apzinātā dzīvē mūsu Mežāzīšiem būs skaista āriene, kas nesīs viņiem daudz labumu. Ārēji tie būs skaisti cilvēki, kuri prot sevi labi nodrošināt, tomēr šī nosacījuma izpildei viņos ir obligāti jāaudzina cītīgumu un domāšanas elastību! No profesijām labi derēs sociālā sfēra, pakalpojumu un apkalpošanas sfēra.

 

Diemžēl es neizslēdzu iespēju, ka šiem bērniem nebūs vēlmes mācīties, un tad visa nosliece uz nodrošinātu dzīvi būtiski samazinās. Samanta Dēvisa savā grāmatā „Bērnu astroloģija” rakstīja: „neaizmirstiet, ka bērns ir tiesīgs rēķināties ar nopietnu attieksmi pret sevi, slavējiet viņu par labu uzvedību. Tad mazulis pakāpeniski tieksies jūs iepriecināt, jo Mežāžiem piemīt iedzimtā pašdisciplīna”.

 

UDENSVIRS

Ūdensvīri 2010

Manuprāt, jūs vairākkārt esat lasījuši par to, ka tie, kuri piedzima Ūdensvīra zīmē, spēj visaptveroši mīlēt visu cilvēci un ļoti vēlās izpalīdzēt cilvēkmīlestības vārdā. Nepieciešamības gadījumā viņi spēj kvēli aizstāvēt un cīnīties par taisnīgumu. Tieši šī īpašība – spēja uzvesties drosmīgi, būs pietiekami izteikta Ūdensvīriem 2010. Stipra enerģētika, kas brīžiem ir pārspīlēta. Bieži vien nepārdomātas darbības izraisīs viņos pašos pārdzīvojumus. Vecāki, māciet saviem bērniem pacietību un pieradiniet viņus ne tikai klausīties, bet arī sadzirdēt, par ko viņiem runā, vēl jo vairāk, ka Ūdensvīriem vienmēr ir plašs paziņu loks.

 

Veiksmīgāka būs to Ūdensvīru dzīve, kuri piedzims 25. un 26.janvārī. Dzīve dāvās viņiem daudzas spējas un daudzas labvēlīgas situācijas. Tomēr mīlestības un mīlas attiecību tēma pieaugušajā dzīvē var kļūt priekš viņiem par daudzu pārdzīvojumu un neizpratnes iemeslu. Māciet viņiem ne tikai ņemt mīlestību, bet arī dot. No profesijām labi derēs datorprogrammēšanas, inženierijas sfēra, nav izslēgti arī daži medicīnas veidi. Kaut gan šie cilvēki ne vienu vien reizi savā dzīvē maina darbu un pieķeršanās.

 

Bērniem, kuri dzimuši 20. – 21.janvārī un 3. – 4.februārī, var novērot problēmas ar informācijas iegaumēšanu un spēju koncentrēties mācību laikā, visdrīzāk gaidāmas grūtības ar svešvalodām. No viņiem neiznāks ļoti labi tulki un filologi (vairāk tas skar janvārā dzimušus Ūdensvīrus). Tāpēc vecākiem kopš bērnības iesaku aktīvi nodarboties ar atmiņas trenēšanu un stiprināt iegaumēšanas procesu. Šo bērnu (kuri dzimuši 22. un 23.februārī) mātēm un tēviem gribētos novēlēt draudzīgu dzīvi, jo bērniem horoskopā ir pārdzīvojumi vecāku konfliktu dēļ.

 

Bērni, kuri dzimuši laika posmā no 28.janvāra līdz 1.februārim, prasīs no vecākiem daudz uzmanības un rūpju. Sargājiet viņus  pēc iespējas vairāk! Īpaši veltiet uzmanību veģetatīvas nervu sistēmas jautājumiem, miega, nobalansētas pārtikas un alerģijas jautājumiem, jo ne visus produktus organisms var pārstrādāt vienlīdz labi.

 

ZIVS

Zivis 2010

Zivis ir smalkas radības. Tiek uzskatīts, ka kopš bērnības šādam bērnam ir jāpalīdz precīzu tikumisko pozīciju izvēlē, citādi viņu būs viegli novest no pareizā ceļa. Šādiem bērniem vienmēr ir raksturīga atraušanās no realitātes un eksistence izdomātu ilūziju, fantāziju un sapņu pasaulē.

 

Kopumā bērni, kuri 2010.gadā piedzims Zivju zīmē, nopietni atšķirsies no tradicionāla Zivju zīmes apraksta. Viņiem ir raksturīgs dinamiskums, enerģija, ambīcijas, vēlme radīt un tieksme uz popularitāti. Pats galvenais – daudzi no viņiem reāli varēs panākt panākumus, ja iemācīsies ne tikai gribēt slavu, bet arī cītīgi strādāt šī mērķa sasniegšanai. Periodiski, kā pienākas radošām radībām, viņi būs pakļauti melanholijas lēkmēm (kas ir visai raksturīgi Ūdens stihijas zīmēm). Šādā stāvoklī viņi var rīkoties neapdomīgi, tāpēc vecākiem kopš agra vecuma ir jāiemāca bērnus būt objektīviem, nevis subjektīvi vērtēt notiekošo.

 

Vienlaicīgi vairumam bērnu veidosies aizrautīgs, iniciatīvs un uzņēmīgs raksturs. Simpātijas un jūtas izpausies ātri, mērķtiecīgi, dažreiz pat nedaudz agresīvi. Būtiski, ka pēc domāšanas veida un saskarsmes tipa šie bērni, kuri piedzima līdz un pēc 17.marta, stipri atšķirsies. Vēlāk tas ietekmēs izglītību, ko viņi izvēlēsies pēc skolas. Tie, kuri piedzima pēc 17.marta, ir dedzīgi strīdēties gribētāji. Dažreiz vecākiem būs grūti viņus par kaut ko pārliecināt. Ja bērnībā tas netiks pedagoģiski apstrādāts, tad vēlāk uz šī pamata – jau pieaugušā dzīvē, gaidāmas grūtības saskarsmē ar tuviem cilvēkiem un darba kolēģiem. Pacietība un izturība nekļūs par viņu stiprām īpašībām: mācībās viņi būs nepacietīgi un nervozi, īpaši ja nevarēs uzreiz apgūt vielu vai parādīsies kaut kādi šķēršļi. Tomēr, neskatoties uz to, no viņiem iznāks labi un veiksmīgi psihologi, mediķi, dizaineri.

 

Bērniem, kuri piedzima laika periodā no 18.februāra līdz 7.martam, piemitīs izteiktas radošas spējas! Es ieteiktu kopš pašas mazotnes obligātā kārtībā mērķtiecīgi attīstīt viņos radošās spējas, īpaši mākslinieciskās un muzikālās spējas! Vēlāk tas nesīs savus augļus.

 

Veiksmi jums jaunu eņģelīšu audzināšanā!

 

Ar cieņu,

Astroloģe Anželika Žuravska

www.astrodata.lv

t.29942263

29. Jan 2010, 10:27

Intresanti palasīt bij par zivīm,un es jau agrāk biju pamanījusi kā Alise ir pa visam savadāka nekā citas zivis😀gan rakstūra,gan uzvedībā!!