Kā uzmeistarot skaistu brošu

Kā uzmeistarot skaistu brošu

11. Oct 2010, 22:01 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Līdzīgi kā auskari, arī brošas ir uzsākušas savu uzvaras gājienu. Tad arī es gribēju pamēģināt uzmeistarot brošu savās mīļākajās krāsās, proti, violetos toņos.

 

Tātad pats galvenais ir izvēlēties vajadzīgos materiālus- filca gabaliņu brošas pamatnei, dažādus fliterīšus vai krāsainus akmentiņus un kādu atlasa lentīti. Dažādus interesantus materiālus var iegādāties veikalā „ Abakhan Fabrics“, tur tieši tagad pēc Ziemassvētkiem par izdevīgām cenām pieejamas dažādas lentītes un audumu atgriezumi, ko veiksmīgi var izmantot savām vajadzībām. Dažādus sīkumiņus var iegādāties arī Tiimari veikalos. Idejas var smelties, Google attēlu meklētājā ierakstot- broša vai broach un tur „izleks” TIK daudz super ideju :)

{pic:1}

Pirmajā solī izveidoju brošas pamatiņu no melna filca. Jāizgriež divi vienādi aplīši.

{pic:2}

Otrajā solī sākas jau dekorēšanas darbiņi. Ņemam vienu no aplīšiem un veidojam brošas „seju”. Gar maliņu piešuvu kruzuļainu lentīti.

{pic:3}

Tad iekšpusē no spīdīgas lentītes izveidoju sava veida žabo :). Un tad apkārt žabo piediedzu mazās violetās pērlītes. Tad kā spožāku dekoru piešuvu spīdīgos fliterīšus.

{pic:4}

Lai broša būtu gatava un to varētu lietot- uz neizmantotā filca aplīša piešujam brošas aizdarīti un šo aplīti piestrādājam klāt brošas pamatnei. To var izdarīt gan piešujot, gan pielīmējot.

 

Lūk, tāda šika broša iznākusi, ko var izmantot par spilgtu akcentu ikdienā.

Elīna Ceriņa