Kā īpaši nosvinēt mūža skaistākos svētkus?

Kā īpaši nosvinēt mūža skaistākos svētkus?

17. Feb 2012, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Vienalga, vai vēlies sarūpēt nebijušu pārsteigumu savai draudzenei vecmeitu ballītē, nosvinēt 30 gadu jubileju, vai arī jebkuru citu dzimšanas vai vārda dienu vai pat nozīmīgu pasākumu kopā ar darba kolēģiem, ieskaties apvienotā skaistumkopšanas salona un fotostudijas „Art’e Studio” piedāvājumā. Tie būs svētki, kurus atcerēsies uz mūžu. Patiešām!

Iespējamie iemesli ballītei: vecmeitu ballīte, dzimšanas vai vārda diena, ballītes darba kolēģu vidū, un vēl, vēl, vēl... Katram svinību iemeslam var pielāgot svinību gaitu. 

Ballītes ilgums: 3 līdz 4 stundas.

Cena: sākot no Ls 100 (par 10 cilvēku grupu).

Lai jautrība sit augstāku vilni, ikviens balles viesis droši var ņemt līdzi uzkodas un dzērienus.

KĀ PARASTI NOTIEK BALLĪTES?

Pārsteigums galvenajai vakara vaininiecei – gaviļniecei – ir jau pati ierašanās uz salonu. Atkarībā no tā, kāda ir sievietes gaume, uz salonu viņu var nogādāt motocikls ar vīrišķīgu šoferi pie stūres, sarkans kabriolets, rallija auto vai jebkas cits, ko tikai sirds kāro. Tev kā ballītes pasūtītājai atliek tikai izvēlēties, kādā transportā nogādāt vakara svarīgāko personu un pateikt, cikos un kur pēc viņas jāierodas.

Kad gaviļniece ir jau „Art’e Studio” mājīgajās telpās sākas lielie pucēšanās darbi.Profesionāla friziere un vizāžiste veido matus un grimu, gaviļniece dzer šampanieti un ēd kārumus, pilnībā baudot savu īpašo dienu.

Nākamais pārsteigums – fotosesija. Vispirms gaviļniece fotografējas viena (ja vēlas, fotogrāfijas var tapt arī pavisam pikantas un koķetas, viss atkarīgs no pašas sievietes).

Fotosesijas noslēgumā ierodas pārējās draudzenes (vai draugi un darba kolēģi, ja tiek svinēta kāda dzimšanas diena) un pievienojas fotosesijai. Top skaistas bildes. Ja meitenes vēlas, var izmantot drēbju skapi, kurš piepildīts ar dažnedažādām sievišķīgām un pikantām drēbēm, šādi iejūtoties dažādās lomās, izskatos un pat uzvedības manierēs.

Ja vēlas, uz ballīti var uzaicināt īpašos viesus – Vinniju Pūku, kurš kopīgi iet rotaļās, šarmantu un seksīgu striptīza dejotāju, kurš pārsteidz gaviļnieci ar pikantu deju, seksa un attiecību guru Ritu Lasmani, kura novada semināru par seksu un pikantērijām.

Uz balli kā pārsteigumu var sarūpēt arī sabiedrībā zināmus mūziķus, kas nodzied vai nospēlē kādu serenādi vai citu gaviļnieces iemīļotu melodiju.

KO SAŅEMSI PĒC BALLĪTES?

 

Jautras un mīļas, piedzīvojumiem un emocijām bagātas atmiņas no kāda sev svarīga dzīves notikuma.

Labākās fotogrāfijas tiks apstrādātas un izdrukātas. Tās gan saņemsi pēc divām nedēļām, jo fotogrāfs visas fotogrāfijas apstrādā. 

FOTOGRĀFIJAS NO CITU MEITEŅU BALLĪTĒM SKATIES ŠAJĀ FOTOBLOGĀ!

{fotoblog:4029}

KUR MEKLĒT?

Mārupes iela 5, Rīga

tālr.             67613117                  67277016      

darba laiks 9.00 - 20.00
svētdienās pēc pieraksta.

 

Kā tu parasti svini savas īpašās dienas?

 

PIEDALIES PROJEKTĀ UN LAIMĒ FOTOSESIJU ĢIMENEI ART'E STUDIO!