Jaunā gada apņemšanās – gribu būt e-studente!

Jaunā gada apņemšanās – gribu būt e-studente!

17. Jan 2012, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Līdz ar Jaunā gada atnākšanu atveram jaunu lapu savā dzīves grāmatā. Mēs izvirzām mazākus vai lielākus mērķus, kurus vēlamies sasniegt un sapņus, kurus esam nolēmušas piepildīt. Svarīgi atcerēties, ka jaunā gada apņemšanās ietvaros jāiepriecina gan ķermenis, gan prāts. Sporta nodarbības, veselīgs dzīvesveids, dažādi kursi, dejas u.c. – lieliski. Bet vai esi iedomājusies iepriecināt savu prātu un uzsākt studijas, kļūstot par studenti?

 

Un tieši par e-studenti, kura e-studiju programmā apgūst, piemēram, tiesību zinātnes, grāmatvedību un finanses vai citu šobrīd aktuālu nozari? E-studijas Biznesa vadības koledžā ir draudzīgākā studiju forma strādājošiem, aktīviem un mūsdienīgiem cilvēkiem. Ģimene, draugi, veselība, zināšanas, laiks, izaugsme, nauda – pamatvērtības, kas ir nemainīgas un katrai no mums svarīgas. Biznesa vadības koledža piedāvā tavam dzīves ritamam draudzīgas studijas par prioritāti izvirzot visas šīs vērtības:

 

  • Ģimene. Studējot e-studijās Tev ir vairāk laika, ko pavadīt kopā ar ģimeni, bērniem un mīļoto cilvēku. Pēc rosīgas darba dienas Tu vari doties mājās pie mīļajiem un mācīties sev ērtā laikā, nevis līdz vēlam vakaram sēdēt lekcijās un nogurušai atgriezties mājās.

 

  • Draugi. Tu vari tikties ar draugiem, ceļot, iet uz kino, teātri un aktīvi piedalīties sociālajā dzīvē. E-studijas pielāgojas tavam dzīves ritmam.

 

  • Veselība. Tu varēsi apgūt studiju vielu sev raksturīgā tempā, īpaši pievēršot uzmanību tam, kas vairāk interesē vai nav saprotams. Nekādu kavētu lekciju. Bez stresa un ar interesi pildot eksāmenus varēsi pārbaudīt savas zināšanas un saņemt atzīmi.

 

  • Zināšanas. Sagatavotais mācību materiāls koncentrētā, konspektīvā, un uzskatāmā veidā sniedz zināšanas dažādos priekšmetos. Mācību grāmatas, katram studiju priekšmetam, kā arī video un audio lekcijas – tie būs tavi sabiedrotie studiju kursa apguvē un zināšanu uzkrāšanā.

 

  • Laiks. Tu taupīsi savu laiku. Laiku, ko pavadītu dodoties uz lekcijām tu varēsi pavadīt mājās, izbaudot video vai audio lekciju ērti atlaidusies dīvānā. E-studijas tev neliegs apmeklēt sporta klubu, pavadīt laiku kopā ar bērniem vai darbā aizsēdēties mazliet ilgāk, lai pabeigtu kādu svarīgu projektu. Tu neko nekavēsi!

 

  • Izaugsme. Iegūtās zināšanas cels tavu pašapziņu. Ar iegūtajām zināšanām Tev būs iespēja sasniegt savus mērķus un gūt panākumus. Tu uzlabosi savu vērtību darba tirgū un celsi savu kvalifikāciju.

 

  • Nauda. Tev ir iespēja ietaupīt, jo salīdzinot ar citām augstākā izglītības mācību iestādēm, Biznesa vadības koledžas e-studiju maksa ir īpaši draudzīga. Tāpat arī ceļa izdevumi, kuri ieņem ievērojamu daļu Tavu izdevumu.

 

Šo vērtību klāstu varētu turpināt, jo e-studijas Biznesa vadības koledžā nodrošina Tev iespēju izmantot mūsdienu izglītības privilēģijas. Tieši šobrīd Biznesa vadības koledžā norit ziemas uzņemšana un tieši Tev ir iespēja uzsākt e-studijas jau tagad!

 

 

Vairāk par ziemas uzņemšanu Biznesa vadības koledžā lasi šeit>>

 

 

Ko tu šogad jaunu gribētu apgūt un iemācīties?