Jau rīt “Rītausma” visā Latvijā

Jau rīt “Rītausma” visā Latvijā

09. Mar 2010, 23:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Jau 12. septembrī Apgāda Zvaigzne ABC veikalos klajā nāks ceturtais visā pasaulē populārās grāmatu sērijas romāns – “Rītausma”!

 

Tūkstošiem lasītāju Latvijā jau ir iepazinuši Stefanijas Meieres Krēslas sērijas pirmos trīs darbus – “Krēsla”, “Jauns mēness” un “Aptumsums”. Šie romāni ir iemīlēti, par tiem runā un raksta, tie ir mainījuši daudzu cilvēku priekšstatus par lasīšanu un literatūru, tie ir nodēvēti par narkotikām un vienām no labākajām šīs paaudzes grāmatām. Tādēļ lieliska ziņa visiem šīs grāmatu sērijas piekritējiem – jau 12. septembrī Apgāda Zvaigzne ABC veikalos klajā nāks ceturtais visā pasaulē populārās grāmatu sērijas romāns – “Rītausma”!


ASV “Rītausma” tika izdota 2008. gada 2. augustā, un jau pirmajās divdesmit četrās stundās tika pārdoti 1,3 miljoni eksemplāru no 3,7 miljonu lielā pirmā metiena, šādi uzstādot jaunu populārā izdevēja Hachette Book Group USA pirmajā dienā pārdoto grāmatu rekordu. “Rītausma” ir pēdējā un visapjomīgākā no Krēslas sērijas grāmatām, pēc tās iznākšanas Stefanija Meiere un viņas Krēslas sērija saņēma 2009 Kids' Choice Award, savā kategorijā pārspējot arī grāmatas par Hariju Poteru. “Rītausma” ir tulkota četrdesmit valodās, tā ir lasītāju mīlēta un kritiķu kritizēta, taču runā par šo grāmatu gandrīz ikviens.

“Rītausma” ir turpinājums stāstam par Edvarda un Bellas mīlestību, tas ir galvu reibinošs ceļojums abu mīlētāju pasaulē, kur iespējams ir teju itin viss. Lasītāji šajā grāmatā radīs atbildes uz daudziem jautājumiem, kuri virmojuši jau kopš pirmās Krēslas sērijas grāmatas izlasīšanas: kuru Bella izvēlēsies – Edvardu vai Džeikobu? vai Edvards un Bella apprecēsies? vai Bella kļūs par vampīru? Un ja tā – vai meitene spēs pielāgoties jaunajai dzīvei? Tik daudz jautājumu, un šajā grāmatā jūs radīsiet atbildes uz tiem visiem. “Rītausma” ir pārsteidzošs, krāšņs un visaptverošs vēstījums, kas noslēgs, iespējams, šobrīd pasaulē populārāko mīlētāju – Edvarda un Bellas – cīņu par mīlestību, izdzīvošanu un nākotni.

 

Vai Bellu un Edvardu gaida iznīcība vai mūžība...

15. Sep 2009, 08:38

protams, ka gaidam...😀

11. Sep 2009, 12:32

nezinu,tādu gramatu☹ 😀😀

15. Sep 2009, 08:38

protams, ka gaidam...😀

11. Sep 2009, 12:32

nezinu,tādu gramatu☹ 😀😀